Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PROBLEM]Jaki plugin na warpy?

225

Rekomendowane odpowiedzi

Pasjonat
Opublikowano

taki plugin że np na tabliczke klikne i tepa znalazłem xwarp ale wpisuje /warp create a to zeby wpisać /warp help wpisuje /warp help i wuskakuje zeby wpisac /warp help pomocy !!! jak zna ktoś komendy do plugina tega dawać go! ps plugin musi być na 1.0.0

Pasjonat
Opublikowano

Plugin zwie się ButtonWarp ale on jest że jak klikniesz na guzik ale możesz dać nad guzikiem tabliczke ;) Licze na Like It

a znasz że sie wchodzi do pomieszczenia i tepa
Opublikowano

MultiVerse to najlepszy plugin. Wchodzisz w portal i Cię przenosi ;). Poczytaj sobie o nim a jak go wybierzesz na pewno się nie zawiedziesz ;)

1390144171-U592769.png

3x ExModerator Minecraft | ExModerator Battlefield | ExMentor | 2x Ex MPC Media Team | Gold Member | MPC Coders Team | ExMPC Modder | Combat Arms Private

Pasjonat
Opublikowano
to chyba jest tak że robisz swój portal i tepa go do innego swiata "MultiVerse"

a dokładniej mi pomożesz taki mini poradnik komendy itp?

Opublikowano
http://www.mpcforum.pl/topic/412098-tutmultiverse-czyli-wiecej-niz-dwie-mapy-na-serwerze/

1390144171-U592769.png

3x ExModerator Minecraft | ExModerator Battlefield | ExMentor | 2x Ex MPC Media Team | Gold Member | MPC Coders Team | ExMPC Modder | Combat Arms Private

Pasjonat
Opublikowano

http://www.mpcforum.pl/topic/412098-tutmultiverse-czyli-wiecej-niz-dwie-mapy-na-serwerze/

pisałeś że nazwe portalu / świata ale jak zrobiłem jeden portal bo nie kumam i czy może być ze ten portal z kilku materiałów

edit czy ten plugin wymaga innego do działania? I czy jest na 1.0.0

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...