Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

grubson

Cisowy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elo czy to prawda ze grubson nie zyje? Wszedzie pod jego piosenkami tak pisze

Zbieram

add.png

1320916907-U215643.png

Sygna by Baksiu

Opublikowano

Jestem wielkim fanem Grubsona ale równocześnie policjantem. Gdy tylko usłyszałem o plotce,? że Grubson nie żyje postanowiłem wykorzystać piastowaną przeze mnie funkcję i się dowiedzieć czy to prawda. Skontaktowałem się z komendą na Śląsku i otrzymałem informację, że faktycznie Tomasz Iwańca zginął dziś w wypadku samochodowym pod katowicami...
RIP

hehehe dobra? plota obleciala juz pol internetu 

Co wy [cenzura] że on nie żyje??

Przecież gdyby to była? prawda to wszystkie portale internetowe by o tym trąbiły

Tak to czemu? na stronie pisze ze trafił do szpital a sam na fb napisał że go głowa boli ;]

pare cytatów ;]

I weź się człowieku prawdy dowiedz.

//edit: Słyszałem że on dedykował w swoich piosenkach urywkę ( min

) dla swoich zmarłych kolegów.

1367303118-U250803.png

Wszystko trzeba od nowa...

Opublikowano

Jakby tak pisali o Biberku to bym się cieszył ;)

narutotagkopia.jpg

Miej wyjebane na wszystko i na wszystkich ! a tym bardziej na wyżej ustawionych mod*** którzy lizali d*psko żeby dostać posadę .

Opublikowano

Jak Grubson by zginął to zaraz by na wiki pisalo,a teraz pisze tylko kiedy sie urodzil :P

1377199031-U370188.png

By Valky

Jeśli już wypowiedziałem się w temacie,a ty chcesz mnie o coś zapytać to CYTUJ MOJE POSTY.

Opublikowano

"Uprzejmie informujemy, że nasz reprezentant GrubSon jest cały i zdrowy. A dla żartownisia z serwisu fotkowego wielki h* w d*. Dziękujemy za uwagę!"

Z fejsbuka Grubsona.

FreemS

Opublikowano

Ile to już plotek było? Adam Ostrowski nie żyje ( O.S.T.R. ) teraz grubson? Nie warto wierzyć w takie bzdety za przeproszeniem :)

ExGlobal Moderator | exModerator  | ExMentor | Goldmember

Powoli wracam do życia.

Student prawa  ^^

Opublikowano

Proszę.

Uprzejmie informujemy, że nasz reprezentant GrubSon jest cały i zdrowy. A dla żartownisia z serwisu fotkowego wielki h* w d*. Dziękujemy za uwagę!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...