Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zwierzak

TytoR

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie mam pytanie.Czy dam rade utrzymac walczącego towarzysza bez wydawania pieniędzy na is (20-30 lvl postaci)?? (gram na zwykłym polskim lc nie zadnym privie) Sorry że pisze tu ale potrzebuje szybkiej odp ^^

Nie ma emocji - jest spokój.

Nie ma ignorancji - jest wiedza.

Nie ma namiętności - jest pogoda ducha.

Nie ma chaosu - jest harmonia.

Nie ma śmierci - jest Moc.

Opublikowano

Utrzymanie nie jest drogie. Zależy jaki to pet i na co będziesz go expił. Myślę ze 50-60kk dziennie w zupełności wystarczy. Zbroję polecam jendak kupic z IS (poszukaj kogoś zaufanego, aby Ci ją wysłał) To tyle z mojej strony

titan.jpg
Opublikowano

Aż 50 kk dziennie?? xD no dobra dzieki za odp

Nie ma emocji - jest spokój.

Nie ma ignorancji - jest wiedza.

Nie ma namiętności - jest pogoda ducha.

Nie ma chaosu - jest harmonia.

Nie ma śmierci - jest Moc.

Opublikowano

Nie no to przesada :D grałem 2 lata na polskim Lc i miałem misia walczącego. Wydawałem od czasu do czasu ok.10kk na bandaże, wodę i ciasteczka bo co innego nasz towarzysz potrzebuje ? Ożywienie też nie jest drogie a znając twój lvl (20-30) raczej będziesz expił na mobkach słabszych więc nie padnie. Zbroja z IS ? Hmmm myślę że na małym lvlu nie jest aż tak potrzebna zwierzakowi jeśli on nie klatuje mobków, ja zakupiłbym zbroje od Polonisa w Juno a tą z IS dopiero na 2 lub 3 przemianie ;) Obecnie mam Lilith of the Storm - Wietrzna Lilith 23 lvl (trzecia przemiana nietoperka) na Last Chaos Destiny i bez zbroi spokojnie klatuje skrzeki i nieźle bije :D. Wydaje ok. 5kk na tydzień...a księgi przekleństwa, ataku i błogosławieństwa itp. jeśli masz dużo kasy kup od zaufanego gracza z IS jeśli nie masz pamiętaj, że po każdej przemianie skile się redukują i zmieniają ! :P Tyle z mojej strony, moim skromnym zdaniem spokojnie dasz rade utrzymać tego zwierzaczka...nawet jeśli nie jesteś miliarderem :D Pozdrawiam :)

Last Chaos Destiny <3 Only with Night Shadow ^^ nick Arantir

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...