Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam]Nie odpychanie z konia.

YooG xD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka,

Mam taka prosbe czy moglby mi ktos podeslac link ze sprawdzonym wmiare "dmg ktory nie odpycha mobow jezeli walimy je z konia".

Kiedys mialem DMG i byla taka opcja, ale teraz nie moge znalezc.

Jesli zly dzil przepraszam i prosze o zmiane dzialu na wlasciwy

Z gory dzieki za odpowiedz. Oczywiscie mozna liczyc na like.

Pozdrawiam HuboO

Kocham Pomagać ludzią w grze i na forach.

Nie interesuja mnie +/-

etinpl1309962255u15607.jpg

Opublikowano

hack polega na tym że dmg ze se skili uderza potworka \ metka 3x czyli jak walniesz potworka skilem za 2000 to w sumie dostanie 6000 (3x 2000) ale to działa tylko na skile i z bojowca bije tylko jedna stroną patrz punkt 3 ale na bosy akurat sie nadaje. mam nadzieję że to jedyny taki hack na tym forum bo długo mnie nie było i nie chce robic plagiatu

hack działa na privach na PL nie sprawdzałem

aby hack działał należy:

1.ściągnąc: http://www.przeklej.pl/plik/hack-horse- ? 18ml71040i

2.wypakowac (obojętnie gdzie np. E:\Program Files\hacki <to tylko przykład>)

3.wejśc w folder z metkiem potem w pack I skopiowac do folderu poza metinem te 2 pliki: PC.eix i PC.epk BEZ TYCH PLIKÓW NIE COFNIESZ ZMIAN W METKU JEŚLI CI SIĘ NIE SPODOBAJĄ

4. skopiowac wcześniej wypakowane pliki PC.eix i PC.epk np. z folderu: E:\Program Files\hacki

i wklej je do folderu pack w metinie, wskoczy okienko czy nadpisac pliki klikamy "Tak na wszystkie" ZANIM TO ZROBISZ PATRZ PUNKT 3

5.lognij sie na metka i ciesz sie dmg

6.aby cofnąc zmiany należy znaleśc pliki z punktu 3 i wkleic je do folderu pack w metinie i wszystko będzie po staremu

pomogłem????

postaw + lub - jak coś nie tak :D:D

to jest dmg na bron i konia zapomnialem dodać :):)

1326497561-U433938.gif

ilość postów:

`- 15-30[X]

`-30-45[X]

`-45-55[.]

`-55-70[.]

`-70-85[.]

`-100-200[.]

Opublikowano

hack polega na tym że dmg ze se skili uderza potworka \ metka 3x czyli jak walniesz potworka skilem za 2000 to w sumie dostanie 6000 (3x 2000) ale to http://www.przeklej....lik/hack-horse- ? 18ml71040i

2.wypakowac (obojętnie gdzie np. E:\Program Files\hacki <to tylko przykład>)

3.wejśc w folder z metkiem potem w pack I skopiowac do folderu poza metinem te 2 pliki: PC.eix i PC.epk BEZ TYCH PLIKÓW NIE COFNIESZ ZMIAN W METKU JEŚLI CI SIĘ NIE SPODOBAJĄ

4. skopiowac wcześniej wypakowane pliki PC.eix i PC.epk np. z folderu: E:\Program Files\hacki

i wklej je do folderu pack w metinie, wskoczy okienko czy nadpisac pliki klikamy "Tak na wszystkie" ZANIM TO ZROBISZ PATRZ PUNKT 3

5.lognij sie na metka i ciesz sie dmg

6.aby cofnąc zmiany należy znaleśc pliki z punktu 3 i wkleic je do folderu pack w metinie i wszystko będzie po staremu

pomogłem????

postaw + lub - jak coś nie tak :D:D

to jest dmg na bron i konia zapomnialem dodać :):)

Wszystko fajnie i wgl. tylko napisz mi normalnie link bo ten sie zdeformowal ;D

Kocham Pomagać ludzią w grze i na forach.

Nie interesuja mnie +/-

etinpl1309962255u15607.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...