Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

czemu wifi nie wyszukuje mi neostrady?

Upity

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

podpiolem wifi instaluje a gdy wychodzivoknp zeby wpisac klucz wep i wybrac ssid w ssid nic nie ma na 2 kompie i telefonie net dziala?

Nie bij mamo !

Opublikowano

ok narazie jestem poza domem,macie jakies inne propozycje livebox jest 10 m od mojego pokoju choc na komie mam ledwo 2 kreski...

Nie bij mamo !

Opublikowano

kurde odinstalowalem antywirusa a livebox stoi obok mnie i nadal ssid nie wykrywa.:/

Nie bij mamo !

Opublikowano

widocznie nie skonfigurowałeś jak należy routera

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

jak przedtem ? z sensem napisz od początku co zrobiłeś i co jak jest podłączone do tego routera

gdzie to wifi podpinasz i instalujesz ?

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

Opublikowano

no wkladam plytke instalacyjna wybieram instalacja dodatkowych urzadzen klikam wifi instaluje sie.Potem prosi zebym podpial wifi to podpinam na przedni panel wyszukuje pisze ze poprawie zainstalowano potem wychodzi to okno z kluczem wep i ssid w polu ssid nic nie ma i na tym koncze :/

Nie bij mamo !

Opublikowano

ale co instalujesz, gdzie to wifi ? na czym i do czego ci ta płytka? nadal nie rozumie co ty w ogóle robisz

czy w kompie jakieś urządzenie podłączasz czy konfiguracją lifeboxa sie bawisz ? co ty w ogóle robisz z tym wifi ?

jak działa sieć to znajdujesz ją tylko , wpisujesz hasło i po problemie , to są rzeczy które ty powinieneś znać skoro podobno jak pisałeś działa na innych urządzeniach

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

Opublikowano

kurna zeby zainstalowac internet trzeba plytki tak?a wifi wkladam do portu usb ....czego.tu nie rozumiec??

Nie bij mamo !

Opublikowano

na czym internet ? do cholerki powiesz co robisz ? instalujesz router czy karte dodatkową do jakiegoś kompa WIFI ?

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...