Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Jak tuningować

Fellixon

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Otóż patrze jak ładnie wyglądają auta graczy na 2/5 lvlu, a ja mam poblokowane wszystko ... Mam 4 level i moje auto w porównaniu do tamtych wygląda jak śmieć ... Wiecie jak moge sobie walnąć naklejke na całe auto ?

Opublikowano

Gdy jesteś w jeździe dowolnej masz na górze takie znaczki

Pierwsza od lewej to wejdź do kryjówki.

Wchodzisz tam i masz w kryjówce tuninguj

­39566146920630933015.png

Opublikowano

Gdy jesteś w jeździe dowolnej masz na górze takie znaczki

Pierwsza od lewej to wejdź do kryjówki.

Wchodzisz tam i masz w kryjówce tuninguj

To sam wiem ... Pytałem się jak zrobić taką wielką naklejke na auto jak inni gracze bo ja mam tylko odblokowane naklejki brzydkie. Chociaż dało by się coś skomponować z nich ale one są małe ;/

Opublikowano

Im wiekszy lvl tym lepsze naklejki ;).

Gdy przeciągnąłeś naklejkę na auto , w lewym dolnym rogu masz przyrządy i jest i Skaluj.

Skalujesz potem efekt lustrzany i se robisz ładne wzorki

Opublikowano

jak tak popatrzalem to wszystkie takie 'uładniacze' :D do aut sa za prawdziwa kase na wyzszych lvlach sie to zmieni czy bede musial jezdzic samochodem bez niczego??

@UP

twoj 2011 post :D

Opublikowano

Raczej powinno to się zmienić.

Naklej sobie pare naklejek i skaluj żeby była duża naklejka i weź efekt lustrzany i sobie dopasuj na auto

Potem lakieruj i masz auto full wypas tun ;d

Opublikowano

A to niestety chyba kupić trzeba.

Sam mam na chwile obecną 11 lvl.

Myślę że felgi i spoilery można zdobyć po przez karty nagród

Opublikowano

Lvl mozna wbic szybko poprzez zawody all in, ciagle jezdzac na tych zawodach 25lvl wbijesz w tydzien. Nawet krocej, wiec zostana ci tylko 2 zablokowane naklejki. [Tzn kategorie.]

Polecam poobracać, poskalowac poprzenosic naklejki, obejrzec tutoriale jak robic napisy itp.

/ Aj nie przeczytalem do konca postow.

Jezeli wybrales najlepszy darmowy wybor aut czyli silvia - z3 - m3 to masz ciekawe i ladne karoserie itp za gotowke . Polecam fele z ENKEIA. Karoserie do z3 sa bardzo ladne a nie sa za boosty. Niestety neony itp tylko za boost. Kup sobie starter packa.

PS / z diamentow w ogole nic nie leci do tuningowania

lownfast

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...