Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Ominac okno logowania

Idefis

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema.

Jak można ominąć okno logowania użytkowników w Windows XP Home Edition?

1370985415-U261426.png

ID PlayStation3 -> IdefisKiller

Opublikowano

tak naciśnij 2 razy ctrl+alt+delete i w oknie logowania wpisz administrator albo włącz komputer w trybie awaryjnym i wtedy nie musisz wpisywac hasła

1330007971-U359964.png

Opublikowano

A jak się ma wpisane hasło na Administrator ? No i co teraz, zadna sztucza nie zadziała bez podania hasła

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Opublikowano

Sciagnac program OPH crack dla windows xp (na drugim komputerze albo drugim uzytkowniku), wypalic na plycie CD albo odpowiednio przekopiowac na pendrive, odpalic komputer z haslem i tem zabootowac system z pendrive albo plytki (przewaznie przycisk F12 w biosie). Potem odpali ci sie interfejs, gdzie bedziesz mogl odczytac haclo administratora :)

Opublikowano

ja na xp profesional (nie wiem czy tak samo jest na home edition) odpalałem system linuxa z płytki i na pena kopiowałem plik sam w folderu systemu windowsa, koło 25kb zajmuje więc luz, później programem na jakimś kompie programem odczytujesz ten plik (w necie znajdziesz te programy) tam są zapisane wszystkie hasła

nie wiem czy to jest to samo/podobne/inne do tego co napisał misiekantos, ale chciałem spróbować pomóc ;]

@cichyiti to działa jak ktoś po prostu zrobił nowe konto, nadał prawa administratora i założył hasło a o podstawowym koncie admina zupełnie zapomniał albo coś

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...