Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[P] Mam problem z uruchomieniem stronki

ameno12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja mam normalnie wiesz co moze zainstaluj inna przegladarke i ustaw ja na domyslna moze pomoze.

Moze cos ci blokuje dostep do strony?Popatrz po komputerze .

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

U mnie to samo. Po prostu strona się nie ładuje i jest biała stronka tam gdzie są te wszystkie eventy i inne.

Δ ( ͡º ͜ʖ ͡º)  ಠ_ಠ Δ

Opublikowano

U mnie to samo. Po prostu strona się nie ładuje i jest biała stronka tam gdzie są te wszystkie eventy i inne.

To jest strona NEXON-a,która ma bardzo często lagi.To samo jest z ich forum .

Ładuje się pól godziny lub wcale .

9368_gold.png

Opublikowano

bo moj kuzyn ma z tp i mu sie laduje normalnie a ja mam radiówkę ;/ mojemu koledze co ma ten sam net co ja tez sie nieladuje wiec moze cos z netem a ja chce zmienic haslo bez znania danych wiecie o co chodzi napewno i lipa ;/

Opublikowano

Jeśli masz radiówkę to się nie dziw. Jak każdy może sobie siedzieć na tym samym necie i ci laguję. To jest wina neta nic na to nie poradzisz.

Opublikowano

Ja akurat nie miałem żadnych problemów wczesniej ze stroną. Tydzień temu dopiero to się pojawiło. Nie wiem czy może przez to ale ostatnio u mnie została zamontowana antena od dostawcy neta i dopiero po tym był ten problem.

Δ ( ͡º ͜ʖ ͡º)  ಠ_ಠ Δ

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...