Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] tp do m2 w shinsoo przenosi do m2 jinno...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Mam taki problem jak podany w temacie teleportery w shinsoo i chunjoo które powinny prowadzić odpowiednio do m2 shinsoo i m2 chunjoo przenoszą do m2 jinno. Jak to można naprawić? Bardzo proszę o podanie scieżki do plików za to odpowiedzialnych. Dodam że pliki serwerowe 2010 by Badar.

Pcimiu

Pomogłem?

Jak tak to kliknij ,,Lubię to!" :)

Opublikowano

nie mialem tych plkow ale masz źle wpisane porty mapek poprostu musisz podmienic jak np 1 to shinsoo a 2 to chunjo a chcesz na odwrot piszesz 2 i 1

szukalem taki poradnik co za co odpowiada w sf ale nie znalazlem tego;/

zapytaj kogos kto zna sie np. na piescieniu teleportacji;

Opublikowano

nie mialem tych plkow ale masz źle wpisane porty mapek poprostu musisz podmienic jak np 1 to shinsoo a 2 to chunjo a chcesz na odwrot piszesz 2 i 1

szukalem taki poradnik co za co odpowiada w sf ale nie znalazlem tego;/

zapytaj kogos kto zna sie np. na piescieniu teleportacji;

no chyba nie

do autora powymieniaj id teleportow ktore masz w bazie podpisane nazwami krain w regenach mapy w folderze map

Opublikowano

Pierscien teleportacji czy teleporter działa ok. Po prostu chodzi mi o to jakby przejście do m2. Kolego Aferia mógłbyś napisać dokładniej, bo ja dopiero 4 dzień na plikach siedzę...?

Pcimiu

Pomogłem?

Jak tak to kliknij ,,Lubię to!" :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...