Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] jaka i za ile najlepsza snajperka

albi19.97

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

właśnie podpinam się do pytania, która sniperka zabija za 1 razem nie ważne w co trafisz? :D

I jak dokładnie używać lunety ze sniperki, chodzi mi z dalekich odległości jak przypierdolić precyzyjnie w ryj ? te kreski nad i pod linią prostą w lunecie, o co w tym chodzi, ile metrów oznacza jedna kreska? :)

Opublikowano

M95 zabiera chyba 95% życia strzałem w korpus, a w głowę bierze na hit'a. Nie ma takiej snajperki która zabija jednym strzałem bo gra była by nie zbalansowana. Kosztuje ona 790 bf lub 90000 credit'sów. Niby dobry jest też GOL ale nie testowałem.

Opublikowano

M95 + Enchanced Scope + DMG Ammo + Kolba + Dłuższa lufa. Trafiasz w klatkę i nie żyje ;-)

Jak trafić z dalekiej odległości w ryj ? ;D

Wejdź na żurawia na omanie, i przybliż sobie na A i sprawdz czy jest na Igle, jeżeli jest to celuj na tej drugiej kropce w banie. Kula leci krzywą balistyczną :

1323091853-U343593.png

Dlatego trzeba popróbować sobie, pamiętaj o tym że jeżeli po strzale przytrzymasz PPM to będziesz widział dalej przez okular i sprawdzisz w jaki sposob poleciala kula :-)

OndteAw.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...