Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Sugestia] Recenzje w działach!

Kondzio56

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć!

Wpadłem na pomysł aby w każdym dziale zrobić podpięty temat z rozszerzoną recenzją lub opisem gry.

Gdy ktoś wejdzie w dział, to niech zobaczy o co w grze chodzi, jaka jest grafika itp.

Co o tym myślicie?

1327845619-U359964.jpg

|Helper WarRock|

"Docenisz jeśli stracisz.."

Opublikowano

Cześć!

Wpadłem na pomysł aby w każdym dziale zrobić podpięty temat z rozszerzoną recenzją lub opisem gry.

Gdy ktoś wejdzie w dział, to niech zobaczy o co w grze chodzi, jaka jest grafika itp.

Co o tym myślicie?

MMT planuje zrobić do każdego działu videorecenzje więc spokojnie.

Ja jestem na nie. : )

w83od2.jpg

Opublikowano

Cały czas działamy nad recenzjami poszvzególnych działów, ale ze względu na to, że mamy jeszcze do zrobienia kilka recenzji tych nowszych gier co miesiąc to nie damy rady zrobić tego w ekspresowym tempie. Spokojnie wszystko w swoim czasie...

A temat chyba do zamknięcia, bo już jest wyjaśniony ;)

1294477714-U1.png

Opublikowano

Kilka działów (ostatnio DC Universe) mamy już skończone. Można powiedziec, że zostało 50 %, z czego większośc jest " na wykończeniu ". Wszystko zostanie zakończon na początku 2012 ;)

Opublikowano

Przecież większość działów ma videorecki.. Nad resztą pracujemy.

@Up: Takie działy jak AutoIt czy Via WWW oczywiste że recek nie będą miały :huh:

Nothing to do here.

Opublikowano

Kilka działów (ostatnio DC Universe) mamy już skończone. Można powiedziec, że zostało 50 %, z czego większośc jest " na wykończeniu ". Wszystko zostanie zakończon na początku 2012 ;)

Tylko pewne recki moglibyście przedyskutować z moderatorami (np. videorecka dotycząca Silkroada).

O niej to się nie będę wypowiadać, bo nawet nie jest warta komentowania. Domyśl się jaka ona jest ;).

1334497071-U17330.png

Opublikowano

Silkroad był jedną z pierwszych wideorecenzji MMT, jeszcze za czasów Rodiego. Zobacz też mn recke CS. Wszystko idzie z duchem czasu i z każdą recenzją jest lepiej ;)

Opublikowano

Mieliśmy, ale, że jesteś tam moderatorem uznaliśmy, że nie ma sensu :D.

A na poważnie, to wszystkie działy z głównej i kilka z Innych MMO doczekają się swoich wideorecenzji. Taka w końcu jest idea wideorecenzji for.

Opublikowano

Już w kilku działach jest videorecenzja z tego co widziałem?

zapewne pojawią się następne,chłopaki nie zdążą zrobić wszystkich działów w 2 dni ;)

random.jpg

Opublikowano

Wszystkie działy tematycznie związane z grami na głównej stronie forum zostaną "ovideorecenzowane" .

Cierpliwości ;).

hih_by_deyroshu-d64eldi.png

@kiedyś Red Wolf 

Opublikowano

Jako członek MMT wypowiem się. Zrobienie videorecki gry nie jest takie proste. Trzeba napisać reckę, wyeliminować błedy, nagrać lektora, nagrać gp potem zmontować i wrzucić na kanał. Z racji tego, że są wypuszczane recki nowych tytułów, to po prostu nie wyrabiamy się czasowo. Pomału, ale sukcesywnie tworzone są wideorecki działów, więc spokojnie.

Opublikowano

Spokojna wasza rozczochrana :D

Dajemy radę, jednak stworzenie videorecenzji na przyzwoitym poziomie zajmuje trochę czasu.

Oczywiście, możemy tworzyć recki z 1 screenem w tle i zakatarzonym lektorem ale czy tego właśnie chcecie?

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

Video recenzje + taki opis przed wejściem do działu :

http://www.minecraft.net

Poczuj się prawdziwym budowniczym (niekoniecznie Bobem Budowniczym) i zbuduj własny świat z rozmaitych bloków! Wejdź w realia Minecraft!

wystarczy :)

ExGlobal Moderator | exModerator  | ExMentor | Goldmember

Powoli wracam do życia.

Student prawa  ^^

Opublikowano

No większość ma ale w większości są takie byki że głowa mała.

Na przykład videorecenzja WarRock'a dowiedziałem się z niej że w tej grze są 4 klasy... a cały czas wydawało mi się że jest 5.. fuck...

32354141673387527780.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...