Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PROBLEM]Jak nazywa się ten plugin?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak nazywa się plugin, który jest na serwerze icecraft (tym niemieckim), ze tam jest np. mapa z obrazkiem nyan cata. Jak nazywa się ten plugin? Czy tam mozna tylko obrazek nyan cata, czy jaki się chce?

Poszukuję tego pluginu, lubn takiego, za pomocą którego można zmienić wygląd okładki książki (dla wszystkich na serwerze, nie tylko dla mnie)

Opublikowano

Ehhh... No bo na takim jednym serwerze est taki wielki pixel art z nyan catem. I koło niego stoi dispenser i przycisk, nacisniesz na przycisk, wypada ci mapa, ale jak ją weźmiesz w ręce to ona nie jest normalna tylko na niej jest obrazek z nyan catem. I potrzebne mi takie coś właśnie, żeby na mapę wgrać obrazek lub zmienić wygląd okładki książki, jak ją się weźmie do ręki (dla całego serwera)

Tutaj np. to jest:

!

Tylko że to na singlu, a mi potrzebne coś takiego na multiplayer, żeby dla całego serwera to było.

Screeny z tego serwera, z mapą.

http://imageshack.us/g/638/displ.png/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...