Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z odpaleniem silnika do plemion..

harry567

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Potrzebuję Waszej pomocy w postawieniu prywatnego servera w plemiona.. otóż kiedyś robiłem własny server, było wszystko cacy a teraz gdy próbuje włączyć server tzn. najpierw apache_start potem dslan_start i na koniec mysql_start to gdy włącza się dslan to ciągle coś wczytuje i niechce przestać ; /

Tu macie zdjęcie jak to wygląda ... :/

http://imageshack.us...eztytuuaoy.png/ (zaznaczyłem na czerwono apache,dslan,mysql na zdjęciu)

No i jak odpale hamachi, wpisze http://localhost to nic nie wczytuje ; / nie wiem jak to naprawić ..

Używam silnika by GrOmErO v.04.5 ;/ - bo go tylko znalazłem :P

Opublikowano

Hehe, też tak miałem, po prostu wlacz jeszcze raz xampp_install i zainstaluj od nowa :) I potem wlacz, ale pamietaj wyłacz wszystkie procesy Menedzeru zadan ;p

97514106250997779748.png
Opublikowano

A wpisales 1 i enter tak jak na poczatku przy instalacji? Hmm. A sprawdziles napewno Ten menedzer zadan czy tam sa te zadania, jak sa zakoncz, a jak nie pomoze Skopiuj folder templates i wgraj na nowo serwa i podmien ten stary templates.

97514106250997779748.png
Opublikowano

A wiesz może jeszcze jak naprawić błąd, że jak zbuduje się budynek to odlicza czas na minusie tzn.. 5,4,3,2,1,0,-1,-2,-3,-3,-4,-5 i tak ciągle.. ;/

tak samo z wojskiem mam ;/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...