Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PROBLEM]The Twilight Fores I Zippenale [WAŻNE]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Otóż mam problem. Mam mod zeppelin i The twilight fores. robie 2x2x1 i nagle wypełniam wodą i otaczam tą wodę trawą,kwiatami i grzybami. wrzucam diaxa i nic się nie dzieję. A moda mam zainstalowane poprawnie. Czas przejść do moda zeppelin. Jak chce pływać to odpalam łódź czyli klikam na blok "Ship" klikam klawiszami numerycznymi i nic.

Opublikowano

@refresz pomocy to ważne. Błagam o pomoc dam za pomoc save tej mapy

Odświeżamy co 24h! Przenoszę do moddingu również.

Opublikowano

A może macie mody nie na tą wersję MC co potrzeba ? Z tego co pamiętam to te mody są na 1.8.1 . Nie jestem w stanie powiedzieć, czy są aktualne wersje na 1.0.0 . A jak jest to polecam usunąć cały folder .minecraft , zainstalować go na nowo i wgrać mody ( mi pomogło, a miałem ten sam problem wtedy ;> ).

Opublikowano

Ja i CybberPL mamy pod 1.0.0 mi ten mod działał normalnie się poruszałem a teraz nie moge a co do twiligh fores jak wrzucam diaxa nic się nie dzieję

Opublikowano

ja mielem tak samo jesli masz poprawnie moda zainstalowanego moda zrób tak

1. zrób w innym miejscu ten portal,obluz go kwiatkami czerwonymi! i spróbuj powinno zadzialac

jesli nie to porostu rub w innnych miejscach portal w odleglosci 15 kratek mi to dzialalo

2isw7yf.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...