Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] CS Steam się ścina.

DawidoSsSek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Od kilku tygodni mam problem. Gdy włączam Counter Strike przez Steama, strasznie mi się zacina. Widzę obrazek, ale czekam ok. 30sek na pojawienie się menu. Wybieram serwer, znów mi się zacina, gdy po ok. 5min wejdę na serwer, nie mogę kliknąć OK na ekranie startowym.

Próbowałem zagrać na Non Steamie, i działało bez problemu. Proszę o pomoc

PS. Format dysku również nie pomaga, a CS jest bez komend startowych.

Opublikowano

może przez dysk.. ja w lapku miałem tak ,że jakies zabezpieczenie jest by nie obciążać dysku i on jakby zwalniał i miałem scinki w grze..

lub jak @up podzespoły nie wyrabiają

b_560_95_1.png

Opublikowano

podaj parametry kompa. mam tak samo 2gb ramu nie wyrabia 30sek na menu potem lag* na 30-1min wchodze w serwery ( zakladka ) czekam z 3-5 min..

nic niestety nie poradzisz mozesz sprobowac programem speedboster czy jakos tak ^^ napewno asparte poprawi nazwe :)

Reklama w sygnie - MrPiotrek122

Opublikowano

Resinstalacja steama. Uruchom go w safe - mode . A nawiasem Steam potrzebuje lepszego kompa niz ns. Steamowe servery maja pelno fps (zaleznie od chostingu i jak ustawili na wymuszanie u graczy) a na NS jest max 600.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...