Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Battlefiled 2 V1.0.2442.0 Problem!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Mam duży problem z grą przez LANa i w Internecie. Otórz gdy z kumplami chcemy zagrać przez Hamachi to gdy ktokolwiek z nas zrobi server to nikt z ekipy tego servera nie widzi. Próbowaliśmy różnych sposobów. Wersje Hamachi mamny takie same (najnowsze), systemy Xpeki i te same wersje gry. Jednak gra nie jest oryginalna. Za to z kuzynem gram sobie normalnie... nie wiem dlaczego tak się dzieje. Czy ktoś miał kiedykolwiek podobny problem i udało mu sie go rozwiązać?? Prosze o szybką odpowiedź i pomoc :)

Druga sprawa to gra przez internet. Po załadowaniu wszystkiego i wybraniu funkcji oraz lokacji na mapie zaczynam grać xD Ale po kilku minutach (zwykle 3-5min) wywala mnie na pulpit bez żadnego komunikatu. Kuzaj ma zainstalowaną gre z tej samej plyty co ja i jemu działa normalnie. Ma również taki sam system, bo sam mu go wgrywalem... Tutaj również bym prosil o szybką pomoc.

Z moje strony... Czy zaktualizowanie PB i gry do wersji 1.41 pomogloby?? I czy po spatchowaniu gry będę mógł grać na spokojnie czy bedzie mi wolać o płytę z grą???

pozdrawiam i licze na szybka odpowiedź...

Jezeli ktoś mi pomoże nawet w jednym z dwóch wymienionych problemów dam oczywiście 5*.

pozdro :D

t9ebnykek83djirp2au1yv2nl9.gif

17567_20_12_08_8_28_26.png

20314.gif

..As I stared down into the cold depths of blindness...
...In solitude..
Opublikowano

Np. jak ty postawisz serwer to kumple daja połącz z IP i wpisują ip z hamachi a nie czekają aż serwer się pojawi na liście. Upewnij się że jesteście w tej samej grupie na hamaku. Aktualizacja jak najbardziej wskazana bo poprawia maaaase błędów od tej wersji co ty masz do 1,41 jest duży skok. Tylko jak aktualke zrobisz to nie wiem czy serwery pirackie będą. A co do wołania o płyte to albo crack albo mini image. A jeszcze lepiej oryginał bo za te 20-25zł masz super gre, dodatek JS i prawie 2k serwerów.

My minions mwaahahahaha :>

Opublikowano

No tak ale sami IP hamachi chyba nie wystarczy?? W grze wymagany jest jeszcze port a w hamachi nie pokazuje jaki jest port. Jak sprawdzic jaki port jest prawidłowy?

20314.gif

...In solitude..
Opublikowano

Ok pierwsza sprawa już śmiga !!! :) Dzięki Quazu wielkie... Oczywiście daję 5* jak powiedziałem :)

Pozdrawiam i dzieki jesczze raz :)

20314.gif

...In solitude..
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...