Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Czy ten Tablet ma Multi-Touch ?

Perzot1818(PL)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Taki stoi w Realu na wystawie. Niby ma multi, ale uwierz będzie to Twój najgorszy zakup w zyciu. Nigdy jeszcze nie spotkałem się z tak słabą czułością dotyku i synchronizacją. Trzeba go dosłownie silnie wciskać, żeby zareagował. Mam nadzieje, że weźmiesz ten post do serca i nie kupisz tego chińskiego badziewia.

BEZPIECZNY TRANSFER DANYMI NA CHOMIKUJ.PL

Opublikowano

@UP To dziwne :< Pewnie jakiś zje#$% bo kumpel ma takiego samego i czułość dotyku jest wręcz cudowna, a pytam o multi bo właśnie nie pamiętam czy miał :P

Jeśli chcecie możecie się wypowiadać na temat tabletu podawajcie + i - .

r718w5.png

Opublikowano

To tak naprawdę ruskie radio w posklejanym pudełku po Apple iPad.

Dobre tablety zaczynają się od 800 - 900zł w góre ;]

Co do multi touch, to niestety nie wiem.

1367303118-U250803.png

Wszystko trzeba od nowa...

Opublikowano

Nie chce kombinować a MS jest od razu zainstalowany na Tablecie ^^ Wszyscy mówią że te Tablety są zjebane a zobaczcie to :

Wpiszcie sobie w YT "tablet android 2.2 800mhz 256MB RAM" jest kilkadziesiąt filmików prezentujących działania Tabletów i wypadają całkiem dobrze, nie zwieszają się, szybko działają i w ogóle :)

@Edit

Chociażby tą recenzje :

Jedyne do czego mogę przyczepić to to że nie radzi sobie z byt dobrze ze stronami na których jest nawalone w chu$#% reklam, zdjęć, animacji :)

r718w5.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...