Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PROBLEM] Nie zapisuje sie ivp4 adress i netmask

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przepraszam, bo być moze takich tematow bylo juz milion ale ja akurat nic nie znalazlem i jestem tu nowy.

Moim problemem są konfiguracje w bazie danych (ivp4 adress i netmask) które sie nie zapisują, ustawiam je, wychodze, resetuje, daje start i baza danych 'kreci sie w kółko' te dane tak idą ale operation timed out czy innych komunikatow potwierdzajacych dzialanie serwera nie ma, wchodze ponownie w ta konfiguracje a w ivp4 adress i netmask puste pole.. o co chodzi?Prosze o pomoc ;)

Opublikowano

nie jestem pewny ale z tego co wiem jak tak wejdziesz to ono znika ;] byaj mniej ja tak mialem;]

może nie trzeba resetowac tylko wyjsc wylaczyc serwer wlaczyc i wtedy grac bez resetu? bo moze dla tego konfiguracja Ci się kasuje że resetujesz i przywraca podstawowe ustawienia

Opublikowano

nie jestem pewny ale z tego co wiem jak tak wejdziesz to ono znika ;] byaj mniej ja tak mialem;]

może nie trzeba resetowac tylko wyjsc wylaczyc serwer wlaczyc i wtedy grac bez resetu? bo moze dla tego konfiguracja Ci się kasuje że resetujesz i przywraca podstawowe ustawienia

Ale czemu nie ma nic typu operation timed out czy cos, tak jak by serwer sie nie uruchamial do konca, dziwne..

a jak robie tak jak Ty radzisz to jest connection refused ;/

Opublikowano

czytalem gdzies ze jak sie wejdzie znow do konfiguracji jest ona pusta (choć skonfigurowana normalnie i dziala jak powinno) ale takiego przypadku jak ty nie mialem;/

Opublikowano

Odradzam badara, jednak potwierdzam pliki nowe muszą być. Sam tak miałem, gdy ostatnio starałem się odpalić serwerem, same

connection refused.

Więc, pewnie masz dobrą konfigurację tylko pliki maja defekt. Lub wymień sam plik game, w auth (auth = game 0 zmień nazwę), game, game99 .

Pomogłem - Daj Plusa - to cię nic nie kosztuje.

Pomoc z zakresu Tibia/Metin2/Serwery Dedykowane/VPS/Hardware/Programowanie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...