Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PROBLEM]Buy BF3 to get access to Battlelog.

SIRPEANUTS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam taki problem iż, zainstalowałem sobie Battlefield 3, odpalam bf'a i chce zagrać, przekierowuje mnie na stronę i wpsuje dane ( E mail ) Wpisałem, patrze źle dane ,, wtf?! '' ,, Buy BF3 to get access to Battlelog. '' Nie rozumie tego ,,

Kup BF3, aby uzyskać dostęp do Battlelog. ''

.

Na origin loguje się normalnie bez zarzutów, gdy przekierowuje mnie na stronę, pado ze źle dane.

Nawet wysyłałem zmiane hasła na e mial. E mail 100% sprawny, hasło 100% sprawne.

Proszę niech ktoś pomoże.Tyle kasy wydałem na tą gre ;/

zv669_sipeantus.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Mam to samo...

na origin loguję się normalnie (na kompie) ale na stronie EA i wszędzie inndziej złe dane ;/

czy jest mozliwosc, abym stworzył nowe konto origin i napisal z nowego konta w sprawie starego?

tzn. podalbym ID starego konta, klucz i zdjecie klucza? czy oni daadzą mi wtedy nowy klucz ktory bede mógł użyc na jakim chce koncie?

nie mam forsy, aby na nowo kupywac ta grę

Jeżeli pomogłem nie zapomnij kliknąć "Lubie to" :)

Krol_Kamikadze.png

moje tutoriale:

Myśliwce

http://www.mpcforum.pl/topic/546306-tut-mysliwiec-od-zera-do-bohatera/page__fromsearch__1

Bywalec
Opublikowano

Jeśli zarejestrowałeś grę na Origin, i możesz grać w SP, a w MP nie, to nie musisz wysyłać im zdjęcie klucza. Wystarczy, że przedstawisz im problem i dadzą ci nowy.

Oni tam rozdają te klucze na prawo i lewo. Ja napisałem, że mam problem zrejestracją BF2, a oni wysłali mi CD KEY do BF3 Limited Edition.

Jeżeli pomogłem, naciśnij "Lubię to".

Opublikowano

Jeśli zarejestrowałeś grę na Origin, i możesz grać w SP, a w MP nie, to nie musisz wysyłać im zdjęcie klucza. Wystarczy, że przedstawisz im problem i dadzą ci nowy.

Oni tam rozdają te klucze na prawo i lewo. Ja napisałem, że mam problem zrejestracją BF2, a oni wysłali mi CD KEY do BF3 Limited Edition.

ja wogóle nie moge nawet zalogować się na battlelog, zobacz zaraz jeszcze raz ten temat mój, potrzebuje twej pomocy ;)

Jeżeli pomogłem nie zapomnij kliknąć "Lubie to" :)

Krol_Kamikadze.png

moje tutoriale:

Myśliwce

http://www.mpcforum.pl/topic/546306-tut-mysliwiec-od-zera-do-bohatera/page__fromsearch__1

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...