Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Gray hisec

Wilkinson

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

SIema powie mi ktos gdzie lecą te szare skrzynki bo czarnych jest w kij dużo ale skąd Gray Hisec wzziąśc .

Opublikowano

SIema powie mi ktos gdzie lecą te szare skrzynki bo czarnych jest w kij dużo ale skąd Gray Hisec wzziąśc .

Skrzynki leca z ludzi na CW często Bombing RUN mapa nie ma znaczenia.Wszędzie ci może wylecieć ostatnimi czasy częstotliwość wylatywania skrzyn została zmniejszona szukaj na forum były setki tematów o gray keyu

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

One lecą wszędzie na każdym server'ze. Tylko są momenty, że przez dłuższy czas w ogóle nie lecą.

dópa!

Opublikowano

Co jak co,ale zaobserwowałem,że Greye dropią przeważnie w godzinach porannych 7-11 i nocnych 23-1

Przynajmniej ja tak zaobserwowałem

9368_gold.png

Opublikowano

Najlepiej grać po 24.00 na Viktorze S&D i co chwilę będziesz miał skrzyneczke :]

Tylko najciężej po nią polecieć bo grając jak normalny człowiek S&D nie powinno sie raszować :/

i przeważnie ktoś ją podkosi z pod nosa :x ale grając pare godzinek S&D ze 20 skrzyneczek zdobędziesz :)

sygnayr.png
Opublikowano

@up parę godzinek na S&D buhahaha to ja po 23 na bravo na zwykłej elemation miałem 10 grałem tylko 1 grę moglo być więcej ale nie którzy gracze mi zabierali .... graj po 23 i już temat close powinien być bo spam będzie

Opublikowano

temat close powinien być bo spam będzie

Będzie jeżeli zażyczy sobie autor.Widzisz spam,raportuj na pewno winowajca zostanie ukarany .

9368_gold.png

Opublikowano

@up parę godzinek na S&D buhahaha to ja po 23 na bravo na zwykłej elemation miałem 10 grałem tylko 1 grę moglo być więcej ale nie którzy gracze mi zabierali .... graj po 23 i już temat close powinien być bo spam będzie

Wyśmiałeś mnie bez powodu ... zastanów się i przeczytaj mój post jeszcze raz!

Normalny gracz (ogarnięty) na S&D nie raszuje więc jak zabijesz kogoś 50metrów

dalej to nie można polecieć po skrzynke bo w 90% dostaniesz kicka :) powodzenie

w czytaniu ze zrozumieniem ... pozdro

sygnayr.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...