Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] HR1860

IskraRks_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko. Chciałem się zapytać czy opłaca się robić HR1860 jak widać po ludziach broń jest dobra ale oczekuję waszej pomocy :).

Jak coś mam 14 Replic Palet :|.

Pozdrawia IskraRks_ :)

sygnaoz.png

Sygna by Max :)

Opublikowano

Broń wymiata! Duzo DMG(obrażenia) i celność dobra

ale minusem jest to że jeśli nie ogarniasz gry bez scopa

to sobie tą bronią nie pograsz bo nie można tam go zamątować :/

Ale broń polecam osobiście miałem na miecha

sygnayr.png
Opublikowano

To od ciebie zalezy :) Mi w tej broni nic nie przeszkadza orpócz tego rozrzutu jeśli weźmiesz ja na dłużej to rób zdążysz ogarnąc ale ja miałem chyba na 3 dni ją i konkretny nie ogar.Rozrzut tej broni nie dla mnie ;) Jak nie masz co robic to sobie zrób chociaż ja bym sobie zostawił ulepszacze na coś innego.

Obrażenia dobre nie ogarniesz rozrzutu i gry bez scopea chyba ze ja wezmieszna 30 dni + na mniej dni nie polecam

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

Osobiście to planuje ją wzionść na 7 dni bo brak gp xD ale na razie sobie biegam z Scorpionem Black bo mi ze skrzynki tej za 4 k gp wypadł.

Jak Coś to jeszcze piszcie ^^

sygnaoz.png

Sygna by Max :)

Opublikowano

Broń bardzo dobra, wiele razy podnosiłem ją z ziemi, i bardzo dobrze mi się nią grało, jedyny minus to brak możliwości dołączenia celownika, no i jest oczojebna :P.

Opublikowano

up nie wiesz ze z ziemi sie nie podnosi, mama cie nie nauczyla? :P

a co do broni mi sie na nie za dobrze gra, za wielki rozrzut jak dla mnie ale ma dobre dmg. ja nie polecam ale sprobuj moze ci sie spodoba

Opublikowano

Ja tam bym robił.Bron może i ma celność do dupy,ale jak załadujesz w kogoś trafną serie to kolo nie ma szans przeżyć.

9368_gold.png

Opublikowano

Według mnie każdą broń opłaca się ulepszać bo nie zauważyłem jeszcze żeby przy którejs przeróbce gra mi się utrudniła

Rozrzut jakoś ogarniesz, więc czyn swoją powinność :P

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Opublikowano

jak mozna nie ogarnac jej rozrzutu? zrobilem sobie 2 dni temu na 1 dzien i

dmg - b. dobre

celnosc - b. dobry +

rozrzut - norma

przeladowanie - dobre

szybkostrzelnosc - dobra

magazynek - norma

jak ogarniasz gietke i niegrasz CQB to ograniesz ta bron bo ci co mowia duzy rozrzut to pewnie graja CQB z no recoilem i pozniej takiej wspanialej broni nie ogarna. CQB jest to bron dla poczatkujacych co zaczynaja grac dla lepszych graczy to juz gietka lub jakies ak czy scar badz sniperka i QS ;)

tutaj brak celownika nie robi zadnego problemu kucasz i walisz seryjke tak jak z gietki po 3 strzaly a tutaj 3 odrazu zabijaja ;)

Bardzo polecam ta bron dla tych co chca miec dobre staty. Przy cw konczylem ze statami ~~10/12:1

-Ushio.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...