Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Poszukuję]Gry MMORPG

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, jeżeli jest to któryś temat z kolei o tej samej tematyce, to przepraszam. Chciałbym również dodać, że przejrzałem kilka innych, lecz każdy problem jest inny tak samo jak i wymagania. Gram w silkroad (bocę) i chyba tylko z sentymentu do tej gry jeszcze z nią nie skończyłem. W międzyczasie chciałbym pograć sobie w coś nowego i świeżego. Mam dość spore wymagania co do gry, między innymi wygląd skilli, interfejse etc. Grafika sama w sobie nie musi być oszałamiająca. Tutaj zwracam się do was z prośbą, czy możecie mi polecić jakąś ciekawą grę MMORPG? Nie interesuje mnie gra na prywatnych serwerach i tak dalej. Ważne, żeby miała jakąś grywalność, wciągała i przede wszystkim nie była płatna. Grałem w takie produkcje jak runes of magic, cabal, perfect wordl, forsaken world i wiele innych. Żadna z nich mnie jeszcze nie urzekła. Najciekawsza propozycja zostanie nagrodzona "Lubię to". Z góry dziękuję i jeszcze raz przepraszam za nowy temat.

Opublikowano

Dzięki wszystkim za odpowiedź. W lol'a grałem, nie przepadam za tym typem gier. Co do metina też podziękuję. Natomiast w Lineage2 spróbuję, skoro tak polecacie. Czekam na dalsze propozycje. Oczywiście zgodnie z obietnicą "zlajkuje was" :)

Opublikowano

Przeglądarkowa margonem .

zagraj sobie w line age 2

polecam;)

Przeglądarkowa margonem .

zagraj sobie w line age 2

polecam;)

97ky69.gif

"Służę pomocą , nie na każde zawołanie "

Opublikowano

Lineage darmowy nie jest ;)

Official płatny , ale jest z 5000 prywatnych serwerów w tym znam jeden polski , ale chyba bardziej hard .

(graveland , rate x4 , enchanty , buffy na stronce)

Grę polecam jak najbardziej . Grafika , qesty , bronie i po prostu wszystko ^^

Opublikowano

Panie UP

Nie jest chyba pan poinformowany , że NCSOFT wypuściło już darmowego europejskiego Globala.

Proszę zajrzeć w dział lineage2 i se przeczytać.

­39566146920630933015.png

Opublikowano

Niestety Lineage 2 nie przypadł mi do gustu. Bardzo zależy mi na efektownych skillach i dużym nacisku na PVP. Oczywiście, ważne, żeby nie było można za łatwo wbijać maksymalnego lvl. Także poszukiwania dalej trwają.

@EDIT: Vindictus wygląda na ciekawą grę, ale nie przepadam za tym typem. Może troszkę sprecyzuję co mam na myśli:

-3D

-darmowa

-efektowne skille ( nie mylić z efektywne )

-spory nacisk na pvp

-żeby coś osiągnąć trzeba trochę czasu poświęcić

-no i musi dorównywać silkroad online z cała pewnością. Po tej grze mam własnie takie wymagania :)

W cabala grałem, ale czekam na jego drugą odsłonę. Tak samo czekam na GW2.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...