Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy dostane bana ? Potrzebuje szybkiej odpowiedzi !

Rafcio0o

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , dziś jakiś 78 lv przyłapał mnie jak jechałem na speed attacku w v2 . Miałem ustawione na 150 , udawałem głupiego że nie wiem o co mu chodzi i boję się teraz czy nie nagrał jakiegoś filmu czy coś i czy nie wysłał do supportu ;/ . Używałem tej opcji z moda Kamera ;/ . Napiszcie jakie są szanse że dostanę bana ;/ Potrzebuje szybkiej odpowiedzi !! Będą ++ lub -- za pomoc jak kto woli :)

Może kiedyś ;)

Opublikowano

Po ch*j farmazony gadacie mu !, Administracja za filmik nie da mu Bana i tak, wiem z własnego doświadczenia, będą cię pilnować aż coś zrobisz i cię złapią więc nie używaj MH.

Opublikowano

nie da sie tego ocenic. Jezeli koles cos zrobil i ma niezbity dowod ze uzywales sh to pewnie Cie zablokuja

sygnlamborginipro.png

Filmy z Metin2.PL Solar s26

Opublikowano

Filmik mógł zmontować.

Jak nagrał filmik to jest szansa na bana, ale większa szansa jest na to, że gm będzie Cię obserwował na /inv, lepiej nie używaj już haxów :)

1356721310-U739101.png

Opublikowano

Filmik mógł zmontować.

Jak nagrał filmik to jest szansa na bana, ale większa szansa jest na to, że gm będzie Cię obserwował na /inv, lepiej nie używaj już haxów :)

i ty jestes moderatorem tu na forum i takie rzeczy piszesz bez sensu!!!!!zmontowac filmik wystarczy ze nagral filmik i dopisal date godzien i patrza w logach i banik jest albo jesli dobrej jakosc filmik jest to ban bez sprawdxania logow moze wylapac.

Opublikowano

Tak sobie myślałem bo normalnie mam 126 szybkości ataku i jak wypije dużego zielonego pota (+30 szybkosci ataku) To wychodzi na to samo bo 126+30=156 . Mógłbym się tak odwoływać :P Ale czy oni mogą sprawdzić czy wypiłem takiego potka ??

Mam 52 , eq średnie łuska +7 rib +9 itp

Może kiedyś ;)

Opublikowano

Sprawdzić czy wypiłeś potka raczej nie sprawdzą, ale mogą logi sprawdzić przez co wyjdzie że używałeś kamer moda.

Opublikowano

oj oj kiepsko ze mną będzie :P . Dobra poinformuje was jutro :P Jutro już chyba będzie wiadomo ta ? :P

Może kiedyś ;)

Opublikowano

Dopiero po 2 tygodniach dowody tak jakby wygasają. Graj teraz bez cheatów bo cię mogą obserwować i może eq przeżuć to jak cie zbanują to chociaż eq będzie.

reymysterio-sygnatura-psdcopy.png
Opublikowano

Też z tym się kiedyś spotkałem, bana nie dostaniesz, ponieważ filmik dobry programista potrafi przerobić, ale będziesz obserwowany przez GM'a, też mnie kiedyś sprawdzali, zauważyłem to jak przybiegłem surą (2 postacią) i włączyłem Ducha, duch wali w każdego nawet GM'a na /inv, udawałem że niby tego nie zauważyłem i szybko wylogowałem się z sury i od tamtego czasu nie używałem żadnych cheatów. Wolę przejechać te 3-6 min dłużej, a chociaż i nawet te 20min, niż dostać bana i od początku tracić swój piękny czas.

Opublikowano

Dopiero po 2 tygodniach dowody tak jakby wygasają. Graj teraz bez cheatów bo cię mogą obserwować i może eq przeżuć to jak cie zbanują to chociaż eq będzie.

Jak go zbanują to razem z kontami powiązanymi, więc zabezpieczenie w stylu 'przerzuć eq' jest chwilowe :).

sygnakrlik.png

By Baksiu :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...