Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[HAMACHI[1.8.1]MC-Imperium Serwer

KacperK55

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , chciałbym zaprezentować serwer :

MC-Imperium na wersji 1.8.1

Slotów: 20

Survival

Serwer powstał nie dawno , na razie mamy kilku administratorów a będzie więcej jeśli wy zechcecie :) (Admin za Free wystarczy tylko kontakt na GG który będzie podany na dole)

Serwer ma swoje "mini" miasteczko , lecz obok jest budowana metropolia wielka. W której będą różne rzeczy , możecie się przyczynić do budowy jeśli chcecie :) Tylko musicie mi powiedzieć , serwer bardzo fajny (mało lagów) Serwer jest na hamachi , planujemy 24/7 , serwer

bez WL.

Serwer posiada wiele pluginów np: na sklepy , commandbook , warpy , cubooidy i wiele innych.. Możecie już posiadać działki z cubooidami!!! :)

Wystarczy mi lub adminowi powiedzieć aha i planujemy plugin na grupy typu : obywatel , technik itp.

To chyba wszystko...

Teraz dane kontaktowe i ip hamachi i serwa:

Moje GG: 31498706

Id sieci hamachi : kacper55mcsamp

Hasło chyba 123 albo jest bez.

Aaa i jeszcze coś jeśli chodzi o to , kiedy serw będzie czynny będę informował na Hamachi.

IP Serwa:5.179.82.23:25565

P.S Zwierzęta są włączone a potwory na razie nie :) Ale włączę jeśli będziecie chcieli :D

I to by było na tyle.. W razie co to na GG które podałem i już wbijać na serw ! :D I jak wyjdzie porządny bukkit na 1.0.0 to się przeniesiemy :D

Jeszcze coś sory! System vipow też będzie! I później będzie forum ;)

iHala Madrid!
5RaK9uH.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...