Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomocy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Problem jest taki wlaczam warrocka wpisuje ID i POSWORD i naciskam OK i nic dalej sie nie dzieje o co chodzi POMUZCIE z gory thx... dam 3x5* za pomoc

Opublikowano

Oznacza do ze twoje acc zostało ZBANOWANE....

@edit prawdopodobnie jest tak jak Szymek napisał ale normalnie jak nie ma jakiegoś update'a {choć teraz update'a nie ma tylko jakaś konserwacja albo przygotowywanie do owego} to gdy nic sie nie pojawia oznacza że dostało się bana...

off

Opublikowano
Oznacza do ze twoje acc zostało ZBANOWANE....

wcale nie jest zbanowane

nie czytales poprzednich tematow poprostu jest upload i nie mozna wchodzic na wr i grac dopierdo za 2 h albo wiecej

Opublikowano

To nie jest upload ani update tylko przygotowywanie do update'a. Jak będzie update wtedy będzie się coś pobierało a teraz jak włączam WR to jakoś nie widze żeby cos downloadowało sie...

@edit down o.O mi też ale 29mb...

off

Opublikowano

mi się już pobrało - duży był 29mb i potem jeszcze jakieś 5 mb - ale jeszcze serwery milczą!

... jestem jaki jestem - piszę jak piszę - mam gdzieś 5* - nie lubisz mnie to twój problem - jesteś nieudacznikiem wyżyj się i daj mi negatywa ...

GM cieszysz się z 5% - najpierw przeczytaj czym jest spam a potem nagradzaj bucu jeden

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...