Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szanse u Priesta

danielosik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Chciałbym się dowiedzieć jaka postać darade Prejowi. Zarzuci niezniszczalke i boss za nim przebije się ją troche mija a zwłaszcza na paladynie , który niema za dużo skilli atakujących.

Więc pytanie moje brzmi kto da rade temu kozakowi. Słyszałem ,że shaman da ale nie lubie stawiać totemów ; p.

Mag sie nie leczy . . .

Prosze o pomoc .

I czy druid da rade ?

ALLIANCE

Opublikowano

Co to za słownictwo, na jakim świecie żyjesz, na który patch? Teoretycznie każdy typowy dps powinien prejowi dać rade tak jak każdy każdemu, każda klasa ma swoją anty klasę więc zawsze jak będziesz grał to z kimś trudno będzie i musisz się napocić(Nie łykać potek tylko dosłownie napocić).

Opublikowano

Chodzi mi totalnie tylko na preja żeby go zjechać inne postacie mnie nie interesują. a na wow-a WOTLK

No a szkoda bo prej-a cięzko położyć

ALLIANCE

Opublikowano

Kto położy preja? Jeśli chodzi Ci o Wotlka to albo disci, albo shadow. Już Ci mówię kto go położy:

Woj

Paladyn

Hunter

Rogal

Prej

DK

Szaman

Mag

Lok

Drut

Nie piszę tego żeby się ponabijać, a po to żeby uświadomić że każda klasa postaci jest bardzo dobra. W tej grze nie liczy się kim grasz, a jak grasz... (Mówię oczywiście o przypadku takiego samego gearu.)

Plusuj mistrza :ninja:

Opublikowano

Dobra masz lubie to za zainteresowanie ale jak ja mam na Palu położyć preja ? W moim wykonaniu : stun (ten na 1 min) excorcizm.jugement > stun <ten na 15 sec>jugement potem Divine Shield potem sie lecze i padam ; p. Prej na początku absorwke założy to ją zjade potem stuny no i potem absorwka uleczy sie i potem wygląda to tak : strach > mój dead. I nie wal tu , że każdy go powali. Napisz kto ma największe szanse a nie ; p

ALLIANCE

Opublikowano

Każdy go powali, jak jest high geared to go nie rozjebiesz z zieloną zbroją ;s

userbarwb.png

Nigdy nie kłóć się z głupcem, ludzie mogą nie dostrzec różnicy.

Nie bój się wystąpić przed szereg, potem może być już za późno.

Opublikowano
  • Don't bother with Discipline Priests. Fighting healers is usually a waste of your time unless you have help or greatly outgear them.
  • Watch out for Vampiric Touch. If you dispel this DoT, it will do massive damage to you. You can use Purify to remove Devouring Plague without fear of dispelling Vampiric Touch in order to minimize the damage you take.
  • Use Hand of Freedom when they use Mind Flay.
  • If the Priest is dispelling you a lot, be sure to rebuff yourself, especially Righteous Fury and Sacred Shield as often as you can.
  • When Dispersion is used, keep track of its duration. When it is close to ending, that is an excellent time to stun them and burst as hard as you can.
  • Be wary of heals. If you have been feared out of Hammer of Justice range, use Repentance to interrupt them and keep them from healing as much as possible.
  • Try to pay attention to how long you are fighting the Priest. Their fear is on a 26 second (23 seconds for a Shadow Priest) cooldown. Trinket the first one, and try to avoid the rest if you can manage it. Backing away from them just as it comes off cooldown, and you may get lucky.

jeżeli znasz j. angielski, to przeczytaj to. Jak coś, to użyj translatora. Cały poradnik dot. gearu, taktyk i wielu wielu innych rzeczy mogę Ci wysłać na PW.

źródła informacji nie mogę podać, ze względu na regulamin ;p

Opublikowano

Jeżeli przeciwnik nie ma heirloomów ani nie czituje (tak jak to robią alli) to preja jest nawet ciężko rozwalić. Szczególnie łatwo ma prej disco/holy, który rzuca na siebie PW:Shield i Renew. Na pvp na pewno ciężko jest z paladynem (bańka+leczenie do max.), magiem frost lub fire i warlockiem destro. Najgorzej jak przeciwnik ma duży APS i nie możesz wycastować Smite'a.

tumblr_inline_nt05diSJ3v1r02w2j_500.gif

Opublikowano

Bardzo dobrze się Rogue gra przeciwko Prietsowi ... Bynajmniej mi (w roli rogala).

Na stelu podchodzisz i ciągle stunujesz....

Trzymasz w stunie (stun-lock) ta, aby priest nie miał jak bąbla zarzucić.

I leci gładko ....

Jak z resztą nie wiem i pod Cata nie wiem jak ale TBC i WOLTK ROgal powinien mieć łatwiej...

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Chyba tylko na maksymalnym levelu. Wyobraź sobie walkę warlock vs. rogue na 20lvlu. Lock nie ma szans :D Nawet nie zdąży bolta puścić.

tumblr_inline_nt05diSJ3v1r02w2j_500.gif

Opublikowano

Po co ten odkop ?

userbarwb.png

Nigdy nie kłóć się z głupcem, ludzie mogą nie dostrzec różnicy.

Nie bój się wystąpić przed szereg, potem może być już za późno.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...