Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

WP czy Body, a może mental ?

GoldenUser

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka. Tak się zastanawiam, czy nie zacząć grę na PL'u. Po 1 jaki serw polecacie ? Po 2. zastanawiam się nad WP, bodym i mentalem. Postać ma być tylko do expa. WP - spory atak, sporo defa, tanie ku. Body - dużo ataku, mało defa, drogie ku. Mental- średni atak, dużo defa, drogie ku. Pomożcie mi wybrać, bo sam nie mogę się zdecydować ^^. Trzeba też brać pod uwagę to, że chciałbym też dropić tą postacią, jeśli jest taka możliwosć

Opublikowano

Skoro tylko do EXP'a to WP, to wiadome.

Jeśli PVP mieszane z EXP, to body, chyba że jestes już ogarnięty, i potrafisz grać WP to WP na 86+ w PVP pokazuje swoją moc.

Mental zaś dobry na wojny, istny czołg.

nie ma mnie tu

Opublikowano

Build Uniwersalny :

Czarowane Ostrze -> Czarowana Zbroja -> Smocyzy WIr -> Uderzenie Palcem -> Strach -> Rozproszenie Magii

Build PVP :

Czarowane Ostrze -> Smoczy Wir -> Rozproszenie Magii / Uderzenie Palcem -> Czarowana Zbroja -> Uderzenie Palcem / Rozproszenie Magii -> Strach

Build PVM :

Czarowane Ostrze -> Czarowana Zbroja -> Strach -> Smoczy Wir -> Uderzenie Palcem -> rozproszenie magii

2:1 ( Int Wit ) potem zręczność

http://www.mpcforum.pl/topic/239321-pytaniesura-wp/

bierz wp

1385378412-U477327.png

By Miyoshi

Opublikowano

Graj na solarze surą wp.

Łatwo się nim expi, a na servie jest all tanie. Silne 100k. Ale niestety to się może zmienić.

Opublikowano

Grałem już WP i ciężko. 1 build to ostrze, wir, a drugi to chciałem ostrze, zbrojka, ale nie dobiłem 35 lvl xD

Tak się zastanawiam, czy warto, bo body expi mi się zdaje szybciej. ;< Najgorzej do 35, jeśli chodzi o wp ostrze -> zbroja.

Opublikowano

bodym polecam. początki są łatwiutkie i łatwo eq dorobić, naromiast KU drogie w cholere.

Mental- średni atak, dużo defa, drogie ku

drogie KU? nie wiem jak na innych servach, ale np. na s19 aura 60kk a silne 20, duchowe 7 a wir 25. aż tak drogie nie są.

najlepiej zostać z 35 lvlem na metkach w m2/pustynia/orki i dropać.

Mentala bierz, jeśli nie ogarniasz bodego. WP jest dla mnie nudny.

Opublikowano

s26

Mental będzie ci sie dobrze expic ale metki dlugo bd bił np na 30 lvl

Body troche gorzej sie expi drogie ku ale szybko metki zbijasz

Wp taki posrednio srednio zbija srednio radzi sobie na exp tanie ku

Wybieraj

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

Polecam wp najlepsza postać do expa nie ma drogich ku i na wyższych lv jest dobra w pvp i polecam s 26

1388363882-U262029.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...