Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak zbić %?

Glodelk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wybiło mi już 80 , trzeba to zbić ;/

Prosze nie dawać mi warna 5%, ale jak już , prosze napisać na pw gdzie mój błąd , poprawie go . Czemu ? Mam 95 % , bardzo proszę o przeczytanie tego tekstu kida/moda/admina/globala ktory wyszukał gdzieś mój błąd , pozdrawiam .

Opublikowano

Pomagac w dziale równierz którymś moderator działu dostrzeże pomoc i zdejmie ci%

Lub jak powiedzieli wyżej pisać tutki ..

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

A do kogo pisać , żeby za tutka mi zbito %? Bo mało razy można napotkać kogoś online ...

Prosze nie dawać mi warna 5%, ale jak już , prosze napisać na pw gdzie mój błąd , poprawie go . Czemu ? Mam 95 % , bardzo proszę o przeczytanie tego tekstu kida/moda/admina/globala ktory wyszukał gdzieś mój błąd , pozdrawiam .

Opublikowano

A do kogo pisać , żeby za tutka mi zbito %? Bo mało razy można napotkać kogoś online ...

Do moderatora działu najlepiej np. Piszesz tutka w dziale Minecraft wysyłasz link z tutkiem do moderatora z prośbą o usunięcie dajmy 5% oczywiście poradnik musi być przydatny

@up szybszy

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

A ile dostane -% za Tuta?

Opublikowano

A ile dostane -% za Tuta?

To zależy od tego jak bardzo będzie przydatny.

Mi nieraz za 2 tutki -5% , to też zależy do kogo napiszesz i jaki ma humor;)

394591421101183179764.jpeg
Opublikowano

Możesz też brać udział w konkursach. Za to też jest nagroda w postaci -%

No i oczywiście raportowanie. ;)

poniewieramy się czlowieku                      

Opublikowano

Oczywiście w tutku dopisz klauzulę , że Poradnik jest objety prawami autorskimi nalezacymi do ciebie i wyrazasz zgode na korzystanie z poradnika , ale zakazujesz kopiwania i przywlaszczania go ;].

jqeuR.png

Opublikowano

Jedynym sposobem sa tutoriale i konkursy. Gowno prawda ze za raportowanie i wklad w dzial. Zapier&$lalem w dziale przez kilka miesiecy raportujac, piszac posty itp i nawet po tym jak napisalem do 2 moderatorow ani % mi nie zdjeli.. Pisz tuty i szybko zbijesz

sygnlamborginipro.png

Filmy z Metin2.PL Solar s26

Opublikowano

@speader - przed raportowaniem czytaj regulamin, żeby widzieć, co masz raportować.

Jakoś mi ta takie coś zdjęli. Dziwne, prawda?

Popatrz najpierw także na swoją kulturę osobistą.

Chamom i hejterom na pewno nie zdejmą. :)

poniewieramy się czlowieku                      

Opublikowano

Jedynym sposobem sa tutoriale i konkursy. Gowno prawda ze za raportowanie i wklad w dzial. Zapier&$lalem w dziale przez kilka miesiecy raportujac, piszac posty itp i nawet po tym jak napisalem do 2 moderatorow ani % mi nie zdjeli.. Pisz tuty i szybko zbijesz

Nie zgodzę się że za raporotwanie i pomoc nie dostaniesz nagrody zdjęcia kilku %.

Sam taką nagrodę raz dostałem =)

652601399840421198520.png

Opublikowano

Chmm , raportuje wiele spraw w dziale wolfteam , udzielam się, a i tak nikt tam nie zagląda, i mają mnie głęboko w ... ;(

A , i czy modowi mam mówić na pw " Zdejmij mi % za raporty " , czy sam mi zdejmie , jak zauważy , że reportuje ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...