Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Najlepszy Klan

xmikes92x

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pod względem expa to xtremeforceteam jeszcze chyba ;p

Ale słyszałem że ogarniają tylko eli pro chociaż kumpel u nich grał i do końca tak nie jest ;P( bo ogarnia wszystko )

NonSense

nie piszę się tego osobno ;p Dobre rangi ale % wygranych jest ledwo do ponad 50% xD

Opublikowano

Pod względem expa to xtremeforceteam jeszcze chyba ;p

Ale słyszałem że ogarniają tylko eli pro chociaż kumpel u nich grał i do końca tak nie jest ;P( bo ogarnia wszystko )

NonSense

nie piszę się tego osobno ;p Dobre rangi ale % wygranych jest ledwo do ponad 50% xD

a gadasz SpecialDivision ma 61%

~SD L3G3nDs~ :P <3

Pod względem expa czy czego ?

Oni tylko ogarniają Short Fuse z reconami i tr' kami pff

Na snow noobki ;]

Ostatnio dostali w dupe na swojeje mapce ;] Cold Seed

Ja mówię Black Vector (chociaż jest tam trochę płaczków) i SpecialDivision

Opublikowano

Sulivan ma racje oni full sped tr i jazda ;)

Bastka tak samo

Klan AK srednio nawet ogarnia

Wydaje mi się że najkorzystniejszy klan to Polska szlachta

Opublikowano

Non Sense

pod względem:

-nie płaczą ( jest tam jakaś czarna owca )

-grają sd ( nie jakieś eli bob z smg i full speed )

a procent się nie liczy bo np taki szkopski klan German raiderz gra only vs nobs <3

Opublikowano

Z niewymienionych tutaj to może jeszcze PolishTemplars i FrOnT JuMpErS.

Jak wyżej ktoś mówił Polska Szlachta też spoko.

Opublikowano

DeadIsland ! :D

CPU: Intel Core i5 3350p /// MOBO: Gigabyte GA-Z68AP-D3 /// GPU: MSI Geforce GTX 660 Ti OC 2GB /// PSU: XFX Core 550W 120mm 80+ SLI PSU /// HDD: Seagate 500GB /// RAM: Crucial 8GB 1333MHz

a71211487f3a47a8.png

Opublikowano

Polska szlachta, front jumpers, 2 bastka, PolishTemplars,Xtremforceteam,~SD legends~.

HAHAAHA wszytskie te klany mnie śmieszą "only NX", grasz z nimi a tu FULL SPEC+CQb haha i graj tu. skill nie gra= Tylko NX grają

wiadome trafiają się ogarnięci.

NonSense najlepszy z wymieniony - spoko ludzie i wgl. ogar( byłem )

dópa!

Opublikowano

Polska szlachta, front jumpers, 2 bastka, PolishTemplars,Xtremforceteam,~SD legends~.

HAHAAHA wszytskie te klany mnie śmieszą "only NX", grasz z nimi a tu FULL SPEC+CQb haha i graj tu. skill nie gra= Tylko NX grają

wiadome trafiają się ogarnięci.

Nie jestem w tym clanie ale ta odpowiedź była.... przemilcze to

jak nie wiesz co to ranga np 1 LT i wszystko do speca i sam spec za GP to się nie udzielaj że grają nx'y...

NonSense / front jumpers / 2bastka / PolishTemplars / Xtremforceteam /~SD legends~./ PolskSzlachta

Najbardziej znane polskie clany, ale wszystko zalezy od tego co chcesz brac pod uwage exp, ilość wygranych względem przegranych, czy czego tam sobie zapragniesz

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Opublikowano

Nie jestem w tym clanie ale ta odpowiedź była.... przemilcze to

jak nie wiesz co to ranga np 1 LT i wszystko do speca i sam spec za GP to się nie udzielaj że grają nx'y...

full speed, a czy recon vest i bandana jest za gp, tak samo p90tr? :]

Opublikowano

Z klanów Snd to można powiedzieć że klan ~Biker Boyz PL~ Nonsense i dawne OnlineGaming a z klanow eli pro to XtremeForceTeam Kill4Skill TeamDiablo PolishTemplars a co do 2bastka to boty jebany grac nie umia only campa

Opublikowano

Tak Ci tylko napisze że w wiadomości nie było nic o speedzie lecz o specu

grasz z nimi a tu FULL SPEC
sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Opublikowano

(twoja wypowiedź...)

patrz sygna -.-

Nie wszyscy gracze mają ten oto LVL(1Lt), więc wydaja kasę na NX (nie wszyscy mają tyle GP). Kupi sobie taki jeden z drugim M32, TURRETY, CQb i myślą, że są PRO! -.-

dópa!

Opublikowano

Akurat recon bandana i p90tr'ka była w poprzednim evencie 5 Shot :]

Opublikowano

Bla bla bla widzę, że zaczyna się spam wiesz, że każdy ci poda inny clan, który jest najlepszy. Wejdź sobie na erbaza tam masz wszystkie najlepsze clany. EOT

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...