Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PVP][24/7][S] MurderLand Full Surviver

MyKokosik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nazwa serwera:MurderLand

Adres serwera: surv.craftpoland.com

Typ serwera: Pełna Wersja 1.0

Max. ilość graczy: 50

Administratorzy: Ras_Xanias

Modyfikacje:Brak !

Opis serwera: Czy marzyłeś kiedyś o survivalu, w którym przetrwanie miało większa wartość niż dotychczas ? Wejście na serwer gwarantuje ci największej jakości adrenalinę. Stwórz kryjówkę głęboko pod ziemią, wychodź na nocne łowy, zabijaj i ograbiaj innych graczy, a potem znoś łupy do kryjówki ! Nie daj się zabić, możesz stracić wszystko. Tylko od twojego sprytu zależy to, czy twoja kryjówka pozostanie nienaruszona, a ty zostaniesz okrzykniętym największym wojownikiem MurderLandu ! Największym zainteresowaniem cieszyły się bandy, nowi gracze wchodzili, i zaprzyjaźniając się, wspólnie wyruszali w świat, tworząc kryjówki, i wspólnie atakując. Oby tak świetna rozgrywka mogła wam towarzyszyć już na długi czas, postaram się o najlepszą jakość zabawy. Życzę udanych wypraw, i odkrywania nowych miejsc na mapie... Do boju odkrywcy ! Serwer działa 24/7.

Serwer nie zawiera WhiteListy, z góry mówię że niszczenie, okradania, zabijanie jest LEGALNE i wszelkie skargi na graczy będą po prostu ignorowane.

Pytania proszę kierować do mnie

Opublikowano

Cześć.

Ocenię ten serwer, pograłem trochę;

Serwer to jest czysty 100% survival, nie tak jak inne. Jest wszystko ok.

Minusy:

- Na serwerze gra mało osób.

- Serwer jest tylko dla premium - jakbyście dali dla każdego, było by ok. 30-45 graczy.

- Brak pluginu Factions - przez to serwery są o wiele lepsze, ludzie tworzą gildie itp.

By udoskonalić ten serwer wystarczy wgrać:

Plugin na Gildie - Factions

Plugin do rejestracji - AuthDB, xAuth lub AuthME

W server.properties - online=mode=true zmienić na false.

Opublikowano

Takich serwerów ludzie szukają, sam nie posiadam premium, gdyby serwer był no premium na 100% bym na nim grał.

HIGH

I SAID HIGH

HIGH VOLTAGE ROCK'N'ROLL

Opublikowano

Cześć.

Ocenię ten serwer, pograłem trochę;

Serwer to jest czysty 100% survival, nie tak jak inne. Jest wszystko ok.

Minusy:

- Na serwerze gra mało osób.

- Serwer jest tylko dla premium - jakbyście dali dla każdego, było by ok. 30-45 graczy.

- Brak pluginu Factions - przez to serwery są o wiele lepsze, ludzie tworzą gildie itp.

By udoskonalić ten serwer wystarczy wgrać:

Plugin na Gildie - Factions

Plugin do rejestracji - AuthDB, xAuth lub AuthME

W server.properties - online=mode=true zmienić na false.

Mówisz że fajnie że surviwal a gildie chcesz ogarnij troche ;)

Na serwerze bym zagrał ale jest premium a ja premium nie mam

kat_menu2.pngkat_menu4.pngkat_menu18.pngkat_menu14.png

Opublikowano

Gildie w survi sa wlasnie fajne.

HIGH

I SAID HIGH

HIGH VOLTAGE ROCK'N'ROLL

Opublikowano

A wiec tak , serwer jest fajny 100 % survival , każdemu polecam ... ale paru graczy gra na hackach i admin nic z tym nie robi , przez to prawie nie da rady normalnie grać , po za tym serwer jest fajny i polecam każdemu .

Opublikowano

WOW!!! kur*a właśnie takiego survivala szukałem. Człowieku wielki trawiłeś w dziesiątkę teraz strasznie trudno o czystej "krwi" survival, ale żeby było by trudniej to fajnie by było wgrać plugina na tzw. kieszonkowca. kiedyś takiego widziałem na buttik (czy jakoś tak). dam edit jak zagram ;D

@EDIT

no, no nieźle 0 nobów i sameogary ;d

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...