Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

World of Warcraft: Cataclysm (1-85LVL) Horda

Dante155

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Ponieważ jest to temat poświęcony o World of Warcraft, pomyślałem że może osoby które moją problem z levelowaniem będą zainteresowane moją serią "WoW:Cataclysm (1-85lvl)".

http://www.youtube.com/watch?v=1AcTg8-LNGc&list=PL10B4474A05A7505E&index=1&feature=plpp_video

W WoW'a gram już ponad 4 lata więc mam o nim pojęcie, jak o klasach którymi gram.

Jeśli macię jakieś pytania, odnośnie gry to możecie pytać śmiało na PW, na YouTubie.

Na późniejszych level'ach postaram się pokazać raidy/daily questy oraz inne rzeczy.

Opublikowano

Mówiąc szczerze ... World of Warcraft na tym forum jest jak człowiek przyczepiony do respiratora.

Żyje bo tak ...

Wracając natomiast do tematu:

Poradniki się przydają, a zwłaszcza tym nowym - WoW to bardzo rozbudowana gra

:)

Jednak ja osobiście preferuję AddOn (Płatny), który mnie prowadzi od 1 do 85 LvL i robię każdy Q i wszystko jest przeanalizowane dokładnie, oraz AddOn przystosowuje się do tego jaką profesją gram.

Czyli nie tracę czasu na oglądanie filmików i mam WSZYSTKO z każdym* questem wyjaśnione

*Każdym opłacalnym

Ale to nie zmienia faktu, że masz u mnie uznanie, za to, że coś działasz i pomagasz nowym

Pozdrawiam - xtie.!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...