Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

SizeCraft [WL-OFF Premium-OFF] [3 Frakcje] [Wymiary] [Ciekawy system]

Ltgray

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

SizeCraft

Historia :

Do naszej kochanej planety zbliża sie Asteroida K-77.Wszyscy ludzie w panice próbują uciekac lecz wiedzą ,że nie ma to sensu.Siły zbrojne USA oraz Nasa chcą powstrzymac naszą zagładę. Zbudowali wiec bron która miała zniszczyc asteroidę i nas uratowac. Gdy nadchodzą nasze ostatnie minuty nasa uruchamia wynalazek lecz dzieje się cos,co nie było w zamiarze. Wszyscy ludzie zostali teleportowani oraz rozrzuceni po 3 wymiarach. Mijają lata a kultury i religie ludzi w danych wymiarach zmieniają się.Ci w wymiarze Vasfor nic nie zmienili, pozostali dalej ludźmi.Ci w Krasfor nazywani teraz są Krasnoludami.A w Nasfor mieszkają teraz elfy. Czy uda ci się zjednac wymiary i powstrzymac wojny? Do wszystko zależy od ciebie!

Ludzie:

Ich kultura prawie się nie zmieniła. Pojawili sie w wymiarze gdzie pogoda jest nieprzewidywalna.Są świetnymi wojownikami. Ich hobby jest polowanie oraz budowanie. Od czasu do czasu chodzą do kopalni. Pierwsi wynaleźli portal do piekieł. Tylko oni mogą korzystac z zasobów tego wymiaru.

Elfy:

Zajmują sie hodowlą roślin. Rośliny to ich całe życie.Są świetnymi łucznikami oraz drwalami.Pojawili sie w wymiarze gdzie drzewa są strasznie duże. Postanowili je zamieszkac.

Krasnoludy:

Surowe klimaty zmusiły ich zamieszkac w wydrążonych jaskiniach w kanionie. Mają nadzieje że ktoś wybawi ich z tej beznadziejnej sytuacji. Są świetnymi górnikami oraz kowalami.Głownie zajmują się wyrabianiem zbroi oraz narzędzi.

Wymiary:

Eresfor - znajduje się tam wioska handlu. Rasy spotykają sie tu w celach pokojowych aby porozmawiac i pohandlowac.

Vasfor - wymiar z nieprzewidywalną pogodą oraz z dużymi zasobami mineralnymi.

Krasfor - Wieczna zima oraz wieczna noc. Ciężko tam przeżyc.

Nasfor - Wszystko jest powiększone. Drzewa, trawy.Ten wymiar zamieszkują obecnie Elfy.

Gefsor - Wymiar latających wysp. Toczą się tu wojny między rasami.

IP serwera:

IP TeamSpeak3: 92.43.119.230:10652

Nasz Team :

HeadAdmin : Ltgray

TechAdmin: Doseq

TechAdmin:<-------------------------Szukamy.

Admin: dominik11358

Admin: Engineer

Admin:vjbenek

Przywileje płynące z wspomagania serwera finansowo:

VIP: Posiada większa działke/unikalna ranga możliwość chodzenia do wszystkich frakcji.

SVIP: Tworzenie własnych sklepów/unikalna ranga/większe /chodzenie do wszystkich frakcji.

Donator:Tworzenie prywatnych warpów/Tworzenie sklepów u siebie/unikalna ranga/Może mieć działki u każdej frakcji+dużo większe.

Koszty:

Vip: 11zł sms

SVip: 23zł sms

Donator: 50zł przelew.

By wspomóc nasz serwer należy napisać do mnie na gg: 39429928

Serwer ruszy gdy znajdziemy technicznego admina oraz 2 kidmodów. Aktualnie zbieramy na nowy serwer potrzeba nam 95zł by go zakupić będzie miał 40 slotów. Osoby chętne pomóc nam zbierać środki otrzymają 5minut wcześniej ip serwera+daną range zależy ile wpłacą na serwer.By wspomóc serwer należy napisać do mnie gg macie wyżej.

Stan Portfela: 10zł potrzeba 95.

Wpłacili:

Pozdrawiam.

Opublikowano

Prosze o zamkniecie teamtu bo oni szukaj sponosringu co jest ZAKAZANE

A tobie osobisci to przeszkadza w czym? Czy po prostu lubisz sie modom podlizywac i robisz za nich robote?

BTW. juz mowilem MJay, nie wiem co zrobicie albo jak sie dogadacie ale reklamowaliscie sie razem jako admini tego serwera, chcieliscie kase, poslalem wam, teraz odwalacie szopki i zakladacie nowy a kasa %$% wie gdzie. Tak jak powiedzialem jemu, do srody albo mam kase spowrotem albo donatora tak jak mialo byc, inaczej narobie z tym syfu ze sie wam odechce serwero na amen,

Opublikowano

Vodzu a to szantaż wiesz?

1361565342-U334301.png

By Maxiu

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

Opublikowano

Vodzu a to szantaż wiesz?

gowno mnie to obchodzi co ty myslisz, mowili jedno, zrobili co innego a moja kasa wsiakla nie wiadomo na co. To tak jakbys zamowil telewizor online a przyslali ci pudelko samo....

Opublikowano

Djzupa to MJayFace I na jego m@il było konto na craftserver on miał tam pełny dostęp więc wodzu pretensje miej do niego że olał nas. Chciałem się znim dogadać by coś robił ale jemu się nic nie chciało więc wolę sam założyć serwer. Nr konta na jaki masz przelać dał ci mj nie ja więc do mnie pretensji nie miej.

MJayFace: gg: 20404902

Pisz do niego by ci dał donatora na serwie lub oddał 50zł ponieważ jego serwer dalej stoi.

Opublikowano

Chyba sobie żartujesz. Jak będzie serwer a to dziecko nie da ci donatora to u mnie na serwie dostaniesz. Bo nie chce z tym typem mieć już nic wspólnego.

Opublikowano

ja u niego na serwie nic nie chce. Byla reklama tego serwera, prosiliscie o dotacje, nie moja sprawa ze sie dogadac nie mozecie. Ja teraz mam kombinowac chociaz chcialem dobrze... Dzieki takim lekcjom nikt nigdy wiecej ode mnie kasy nie zobaczy niestety...

Opublikowano

Ja znam się na pluginach to mogę pomóc

1361565342-U334301.png

By Maxiu

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

Opublikowano

Chętnię pomogę, jak ogarnę pluginy na swoim (spolszczam).

Swoją drogą... skąd wy wziliście tego MJay'a?

Na przyszłość polecam jakieś rekrutacje z wymaganiami, źeby wam się taka sytuacja z @Vodzu nie powtórzyła.

Pozdrawiam !

Opublikowano

A pytanie czy admini nie mogą też trochę wpłacić ?? Bo jak wiem to ten 95zł to pełna suma

1361565342-U334301.png

By Maxiu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...