Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PROBLEM]Z systemem

CoJaNigdy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hello mam problem ... Właśnie 30 minut temu sformatowałem kompa zainstalowałem Skype , Firefox'a i AntyVirusa Avast free Antyvirus ... I zainstalowałem se gre Super Meat Boy i kiedy chce odpalic mam błąd ,,

-Uruchomienie tej aplikacji nie powiodło sie, ponieważ nie znaleziono d3dx9_42.dll.Ponowne zainstalowanie aplikacji może naprawić ten problem .

Już instalowałem 3 razy .. Co robić !!!

A 2 sprawa taka

Odpalam GG lub VirtualDJ to mam błąd

-Nie znaleziono punktu wejścia procedury DecodePointer w bibliotece KERNEL32.dll

O co chodzi ? !!! Szybko prosze o odpowiedz

. .

Opublikowano

system !

zainstaluj SP i poprawki windowsa najpierw

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

systemu nie podałeś , ale już wiadomo że to XP

co zrobić ?

zainstaluj najpierw SP i dopiero zaczniemy się martwić czy zadziała jak należy czy tylko reinstal pomoże

tylko SP ściągasz ? było Windows Update uruchomić

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

Opublikowano

@UP

Jak włączyćte Windows Upade ?? Ale mi bardziej chodzi o błąd Uruchomienie tej aplikacji nie powiodło sie, ponieważ nie znaleziono d3dx9_42.dll.Ponowne zainstalowanie aplikacji może naprawić ten problem . ?

. .

Opublikowano

http://www.dll-files.com

Wpisujesz sobie nazwe dll`ki i ściągasz ;]

Uważaj! bywa to niebezpieczne! jeśli nie masz np. directa, a będzie jego dll`ka programiki mogą się spier... zepsuć ;[

Wrzucasz do;

C:\WINDOWS\system32

1367303118-U250803.png

Wszystko trzeba od nowa...

Opublikowano

wrzucenie dll nic nie da trzeba ją zainstalować w systemie ( zarejestrować )

reinstal directa tak samo jak i sterowników do karty i płyty

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Opublikowano

to chyba ty nie zrozumiałeś o co chodzi.

bibliotekę nie tylko wystarczy mieć, należy ją odpowiednio zarejestrować i dopisać do rejestru systemu, po to robione są instalki nawet directa

podstawa przy błędach z grafiką zwłaszcza tą 3D jak to widać u ciebie to : sterowniki do płyty głównej, potem grafika a na końcu directx , jeden z elementów wadliwy wali sie reszta

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

Opublikowano

Przeczytałem że pomoże zainstalowanie sterów to karty graficznej ... Możecie podać mi najnowsze stery do karty Intel? 82945G Experss Chipset Family .... Zakładka Akualizuj Sterownik w panel nie działa bo mam już najnowszą wersje

. .

Opublikowano

Jestem po foramcie już organilnego windowsa XP Home Editon z SP3 ( wcześniej miałem pirata od kolegi ) ale dzisiaj pogrzebałem w pudle od kompa i znalazłem xDD Temat można zamknąć

. .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...