Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] KamerMod pu-kong na elitemt2

damo196

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam problem z kamera modem. Czytałem już wszystko prawie na ten temat ale prawie nic nie pomogło

chodzi o to że pobrałem nie wiem może 3 dni temu moda, wcześniej jako drop sprawdzał się dobrze.

Mój kolega chciał mnie podexpić mam 108 lvl do 110 po prostu pomoc bo na av2 słabo idzie exp już na tym lvlu

Niestety on nie ma moda a wyskakuje mu wirus powiedziałem że ode mnie z komputera można się teleportować

po czym tak włączam moda zainstalowanego w folderze elitemt2 włącza się dobrze zalogowałem się na 118 lvl po

czym dodałem do pt moją postać i włączyłem pierścionek i tp się na pu kong po czym wyłączył się mod kamera.

Powie mi kto jak z tym dać sobie radę ?

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

Banał. :) Wrzucacie moda do klienta, a następnie odpalacie nie moda, tylko elitemt2, tak jakbyście chcieli zagrać na kliencie. To wam sie wszystko spatchuje, po tym można spokojnie odpalac przez ikonę moda. :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Miałem ten sam problem, poprostu kiedy jesteście na Cliencie EliteMt2 teleportujecie się na Pu Kong przechodzicie za pierwszy most i dopiero wtedy włączacie moda. Może to i dziwne ale prawdziwe. :)

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Miałem to samo ... naprawiłem to ściągając starszego moda .. niepowiem ci dokładnie kiedy wydał go kamer .. bo nie mam instalki na kompie.

I żeczywiście po wgraniu starszego moda i sptachowaniu clienta było widac mapke Pu-Kong jak i moobki . Nic niewywalało może później wezme od kumpla tego moda i ci wrzuce

PS. Na najnowszych KamerModach niemasz co cudowac i tak tej mapki niebędziesz miał będzie Cie logalo

Pozdrawiam :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...