Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie Dziala;/

_toXic_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ten Autologin od Botmaxa niedziala. Gdy patrze na rev6.com teraz na titan jest 3424 osob i m,i nadal niewbija;/ . Oco kaman ?

Opublikowano

no to zrób reinstalke silka

zzy9.jpg

29456.jpg

Silkroad= zeus GOKUxXPLxX:70lv Titan= Xx_FokuS_xX:55lv RuSRO=? Metin2= EwenementJP:78lv

• "Nigdy nie kłuć się z idiotą, nie warto, najpierw sprowadzi cie do swojego poziomu,
    a później pobije doświadczeniem"
  • "Gdyby po ziemi stąpały ideały... Gdyby czyn był godny chwały... Gdyby wielkie nominały
    każdą kieszeń oblężały..."

Opublikowano

reinstal;/??? . Ja Wbijam ze Srokingiem wczoraj wszsytko ladnie chodzilo a dzisiaj dupa;/

Opublikowano

zadna reinstallka ci nie pomoze -.- strata cennego czasu jesli autologin ci sie pokazuje i w dolnym lewym rogu widac ze faktycznie probuje wejsc to nie rob reinstalla

@Down

dlazcego nie wbija ? opisalem ci to ladnie i przejrzyscie na samym poczatku tematu....

Opublikowano

poprostu masz pecha

zzy9.jpg

29456.jpg

Silkroad= zeus GOKUxXPLxX:70lv Titan= Xx_FokuS_xX:55lv RuSRO=? Metin2= EwenementJP:78lv

• "Nigdy nie kłuć się z idiotą, nie warto, najpierw sprowadzi cie do swojego poziomu,
    a później pobije doświadczeniem"
  • "Gdyby po ziemi stąpały ideały... Gdyby czyn był godny chwały... Gdyby wielkie nominały
    każdą kieszeń oblężały..."

Opublikowano
pomorze

Pomorze i pomoże maja calkiem inne znaczenia .

--------------------------------------------------------------

toxic jezeli jest 3400 osob to powinienes odpalic silka ponownie i bez autologina wbilbys . Wedlug mnie nie ma zadnej kolejki , poneiwaz inni wbijaja 8h a ja tylko 2h przy ponownym uruchamianiu silka co 1h . Dziwne ? A jednak .

20358.gif
Opublikowano

Szef kolejki sa ... jesli nie ma wytlumacz mi fakt czemu jak wlaczam 2 silki i wbijam na 2 chary to jak wbije na 1 postac to doslownie za pare sekund wbije na 2 ?

a za bledy sry ;p pisze dzisiaj jakos chaotycznie bez namyslu ^^

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...