Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Co to jest call of duty modern warfare 3 dedicated servers?

SIRPEANUTS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

tak. nawet samemu mozna sie domyslic ze to sa dedykowane serwery , czyli takie jak byly w black ops (lista serwerow zamiast automatycznego wybory gry)

Opublikowano

Dedykowane serwery są gdzieś indziej, jak włączysz CoD MW3 Multiplayer. Wchodzisz w opcje > serwery dedykowane, oba dajesz na tak.

Wtedy wchodzisz do menu główne, serwery, i masz liste, możesz się połączyć.

A to, służy do robienia serwerów dedykowanych CoD'a MW3. Na którym będą mogli grać inni gracze.

Opublikowano

Dedicated Server - to nie jest żadna lista serwerów... to jest narzędzie do zrobienia serwera dedykowanego.

KONTO TEGO UŻYTKOWNIKA ZOSTAŁO ZABLOKOWANE

Opublikowano

Aha, to czyli na tym nie będę mógł grać? Bo mam to w narzędziach, i chciałem za instalować.Czyli tylko do robienia serwerów dedykowanych? Grać nie będę mógł?

zv669_sipeantus.png

Opublikowano

Zapraszam na server Bro™War®PL o godzinach 21.00 do 23.00 ping 23.

Postaram się, ale powiedźcie mi czy mogę wbijać na jakiś serwer? Jak to zainstaluje, bo ja nie mam zadnego coda mw3, tylko ten dedyk serwer.

zv669_sipeantus.png

Opublikowano

omg. na chu*a sciagneles cod mw3 ded. skoro nie masz coda? takie zeczy mozna za free sciagnac na steamie ale chyba logiczne ze ci gry za darmo nie dadza o.O

Opublikowano

omg. na chu*a sciagneles cod mw3 ded. skoro nie masz coda? takie zeczy mozna za free sciagnac na steamie ale chyba logiczne ze ci gry za darmo nie dadza o.O

Stary pisał ktoś ze ja zainstalowałem? Nie wiem po co spamisz.Szkoła jest za darmo.

Nie mam oryginalnego coda mw3, tylko mam tego cod mw3 ds

Ds mam na steam.

zv669_sipeantus.png

Opublikowano

Myślisz że pograsz ? to tak jak bym dostał karton po komputerze i podłączył do niego monitor i wypisywał takie bezsensowne tematy na MPCFORUM.

KONTO TEGO UŻYTKOWNIKA ZOSTAŁO ZABLOKOWANE

Opublikowano

camy

,, omg. na chu*a sciagneles cod mw3 ded '' Gdzie ci tu pisze ze zainstalowałem. ?

RuchPalikota

- Ale stary ogarnij hormonki ^^ . Nigdzie nie piszę ze nie mogę pytać. No płacz.

Jak tam to dzięki za odpowiedzi, do zamknięcia

zv669_sipeantus.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...