Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] [590 Assault Shotgun/870 MCS Shotgun] VS [Stewart's Super Shotty/Friedrich Uber Fly Swatter]

Protecto

[590 Assault Shotgun/870 MCS Shotgun] VS [Stewart's Super Shotty/Friedrich Uber Fly Swatter]  

7 użytkowników zagłosowało

1. 1. Która bro? lepsza na bardzo krótki dystans?

• [590 Assault Shotgun/870 MCS Shotgun]
      3
    • [Stewart's Super Shotty/Friedrich Uber Fly Swatter]
      4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gram Żołnierzem z daleko zasięgowym SMG [Śliska Giwera Grega/Greg's Greasy Gun] i chcę do tego jakiś shotgun działający dobrze na bardzo krótkim dystansie. Wybór mamy taki:

1322861261-U307469.jpg

Zapraszam do głosowania. Proszę, uzasadniajcie swój głos w tym temacie.

Opublikowano

Ja bym na Twoim miejscu wybrał Stewart'sa

Czemu?

Ano temu, że ma taką samą cene, jeżeli chodzi o perma (zakładam, że chcesz ją na zawsze ;))

Słabsze ma DMG, lecz to nadrabia większą ilością naboi w magazynku jak i innymi atutami.

Wystarczy przecież popatrzeć na Twojego SS'a, żeby ocenić.

Jednak jak już pisałem, wybrałbym Stewart'sa ;)

Opublikowano

590 Assault Shotgun/870 MCS Shotgun wybrałbym tą broń ponieważ to dobra alternatywa dla gunnera który w przeciwieństwie do comando i soldiera nie może używać pistoletu .

Ta broń sprawdza sie w sytuacji gdy przeciwnik ucieka a zostało mu jeszcze trochę hp wtedy strzał z takiej broni potrafi załatwić sprawę .

Co prawda nie ma critical hita ale nadrabia dużym dmg .

Wahałbym się tylko dlatego że pirate pistol sprawuje się podobnie.

Sorry pomyłka pomyliłem się

Wtakim razie wybierz Stewart's Super Shotty/Friedrich Uber Fly Swatte chyba że zależy Ci na zabijaniu z daleka to wez pistol long range

1321803775u359964.png

Created by Kondzio56

Opublikowano

@UP on ma soldiera...

Bierz Stewarta, na krótkie dystanse zdecydowanie wymiata, tamtym shotgunem strzelisz raz za 40, a stewartem w tym samym czasie 3x30 (z krytyka 60, krytyki są dość częste). Ja bym się nawet nie zastanawiał

Opublikowano

Ja kupiłem sobie tą broń na 1 dzień (590 Assault Shotgun/870 MCS Shotgun) i ona waliła z 20 ale bardzo szybko tym się nawala o.O I na nią głosuję .

Siema, z tej strony Qucheer. ;)

Opublikowano

ja bym wybral uber albo super tyle razy co mnie ludzi z tymi broniami denerwowali no i sam wyprobowalem to powiem ci ze ten na ktorki ma potezna moc na daleki zreszta tez i szybko sie strzela a ten drugi to z teego co widzialem na filmikach jest slaby

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...