Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

twix-craft[24/7][36slotów][1.0.0][FreeBuild&Survival][WL-OFF]

jaro1900

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zapraszamy !

Dzisiaj chciał bym wam przedstawić serwer twix-craft

Na serwerze są dwa tryby FreeBuild i Survival

IP

89.231.6.11:25578

Opis:

Spawn Monster : On

Spawn Animals : On

Pvp : Off

WhiteList : Off

No-Premium

24/7

Krótki opis survival'a

Stworzyliśmy 100% świat survival nie można używać LWC i innych dodatków.

Jeżeli nie ma LWC to oczywiście że można rabować dorobki innych i niszczyć ich kryjówki. A także łączyć się z innymi i budować świetne budowle .

Krótki opis freebuild'a

Freebuild to przeciwstawność survivala tutaj każdy ma swoją działkę i nie może rabować innych. Na mapie są zrobione warpy las i kopalnia.

Każdy gracz może dostać tylko 1 działkę o rozmiarach 15x15. Są także prace w których można zarabiać pieniądze i kupować sobie różne rzeczy .

Serdecznie zapraszam wszystkich graczy !

89.231.6.11:25578

Opublikowano

Serwer bardzo fajny, zadbany, ładne budynki... ogółem cacy. Ale jest jeden problem. Przez przypadek zginęłam w Netherze i zespawnowałam się w jakiejś dziurze. 10 minut szukałam wyjścia aż w końcu poddałam się i wyszłam z serwera. Naprawcie to.

Opublikowano

Serwer mi sie nie podoba, atmosfera jest okropna oraz admini niepomocni.Ale coz-to tylko moje zdanie

Opublikowano

Wiem że mogłam, ale pomyśl ile by to było roboty gdyby powiedzmy codziennie w Netherze gubiło się po 10 osób. Nie lepiej to naprawić?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...