Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]Hud zniknął ... (Dam lajki i 5)

kiy0shi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka otóż gdy nacisne ESC to hud'a nie mam ... gdy gram nie widze amunicji ani niczego ...

A poza tym gra strasznie klatkuje ... Jeżeli chcecie dam screena parametrów komputera .

Stery do grafy zainstalowane

@edit Kolejny problem to takie coś na multi że pisze Loading Level , potem wyskakuje Disconnected . Something went wrong . Gram na serwach bez punk bustera bo z punk busterem to juz w ogole ;/

giphy.gif

Opublikowano

nie gram w bf ale tak z innych gier to nieraz hud znikal podczas wlaczania czita ;p

Czo, czo, czo się paczysz?!

Old acc: dawidek00 :>

Opublikowano

Jak grasz na trybie Hardcore/Custom to się nie dziw, że tak masz. W tych trybach jest tylko mapa (albo jej brak ^^)

Opublikowano

Nie chodzi o to ... Nie mam nawet menu jak nacisne pauze ... ani w singlu ani w multi ...

IntelCore-i3 2310m - 2.1ghz @ 2.1ghz

4 GB ram

Windows 7 Home Premium

Intel HD Graphics Family .

To są parametry ...

Aha i wspomnę to laptop :) Kolega ma gorszego a jemu śmiga bez zarzutów ...

giphy.gif

Opublikowano

Na 2 rdzeniowym procesorze, to się nie dziw :) Gra wymaga do prawidłowego działania GTX460+ i np. Phenoma II 955 BE ( czyli 4 rdzeniowego proca)

Opublikowano

W minimalnych pisze że minimum 2 rdzeniowy ...

A ja nawet na minimalne zmienic nie moge bo ustawienia nie działają ...

Ja was prosze o pomoc żeby te menu było widać ... Jak nie jade oddać te gre ...

giphy.gif

Opublikowano

Jedź oddaj to cię wyśmieją. Kupił grę, sądząc, że tak wymagająca gra pójdzie na tak słabym laptopie ze zintegrowaną grafiką,

Opublikowano

mam kolejne pytanie .

Czy można tego BF3 jakoś przyspieszyć jakimś programem ? Na razie brak kasy na nowego kompa ;P

Więc proszę o odpowiedź .

Nadal czekam też na odpowiedź w sprawie hud'a ;)

giphy.gif

Opublikowano

Niestety.

Ciesz sie człowieku, że w ogóle gre włączyłeś, ponieważ ona nie ma prawa Ci działać na zintegorwanej karcie graficznej!

Polecam Ci zakup lepszej karty graficznej, a pograsz napewno, ponieważ proocesor uciągnie ;)

Jedyne co możesz zrobić to powyłączanie takich programów jak gg/skypie itp. w czasie gry, lecz jak pisałem- gra nawet nie powinna się włączyć u Ciebie ;)

Opublikowano

xamizo:

Laptopy nie mają możliwości rozbudowy ^^

BF3 nie da się przyspieszyc. Jedynie dobry komp tutaj cos poradzi.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...