Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dziś siedzę już 2h przy kompie i czekam aż mi się wbije. Wy też tak czasami macie?

roomy.png

Wczoraj do ciebie nie należy. Jutro niepewne... Tylko dziś jest twoje.

Opublikowano

wczesniej tzn po inspekcji jest tak zawsze ale po czwartku juz wbijanie wydluza sie zaleznie od serwera od 30min do kilki(kilkunastu) godzin . nic na to nie poradzi dopuki ktos nie wymysli jak ominac autoogin;]

PostalDude - Iris - 90

Opublikowano

chyba raczej we wtorki bo inspekcje we wtorki:p(czyli od wtorku do czartku ale zalezy bo i tak czasami po inspekcji odrazu nie mozna wbic)

PostalDude - Iris - 90

Opublikowano

a ja Wbijam cały dzien i cała nocke i mnie krew nagła zaleje. ZAraz napisze do joymaxa jakos albo nie wiem bo szlag mnie trafia. Sa na servie sloty a mnie nie wbija 0_o pozdr.

Opublikowano

hehe ziomek nie którzy po kilka dni niemogom sie na server zalogować

zzy9.jpg

29456.jpg

Silkroad= zeus GOKUxXPLxX:70lv Titan= Xx_FokuS_xX:55lv RuSRO=? Metin2= EwenementJP:78lv

• "Nigdy nie kłuć się z idiotą, nie warto, najpierw sprowadzi cie do swojego poziomu,
    a później pobije doświadczeniem"
  • "Gdyby po ziemi stąpały ideały... Gdyby czyn był godny chwały... Gdyby wielkie nominały
    każdą kieszeń oblężały..."

Opublikowano
a ja Wbijam cały dzien i cała nocke i mnie krew nagła zaleje. ZAraz napisze do joymaxa jakos albo nie wiem bo szlag mnie trafia. Sa na servie sloty a mnie nie wbija 0_o pozdr.

no ba tylko, ze logujesz sie co 20 s -.-" wiec sie zastanow a jak juz wbijesz kup sobie premium :)

ja tu kiedys 15h wbijalem :<<<<<<<<<

"Zamilcz Chłopie zanim Cię zakopie" 52 Dębiec

Opublikowano

Ze niby napiszesz do joymaxa ? hahaha.

Za przeproszeniem, Joymax ma w dupie nasze wbijanie... Robi to dlatego by ludzie kupowali premke a oni czepali na tym kase. Nie oplaca sie pisac.. nawet nie przeczytają :] a co dopiero odpiszą hah xD

Jeżeli pomogłem, daj 5*

Bez bota to nie robota !!!

9js41qdsv6v29p22zf.gif

Opublikowano
Ze niby napiszesz do joymaxa ? hahaha.

Za przeproszeniem, Joymax ma w dupie nasze wbijanie... Robi to dlatego by ludzie kupowali premke a oni czepali na tym kase. Nie oplaca sie pisac.. nawet nie przeczytają :] a co dopiero odpiszą hah xD

odpisza ;] pisales, ze tak moiwsz?;]

"Zamilcz Chłopie zanim Cię zakopie" 52 Dębiec

Opublikowano

Zaraz umre miałem do wekendu nabic 80 lvl a tu dupa i do tego jestem przed wypłatą . Kurde Premke bym se kupił ale hajsu brak. Nie ma to jak uzależnienie od gry!!! Fak

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...