Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Gdzie zapisuje sie ID ?

Tolkien

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a przy rejestracji konta co podajesz jak nie login który potem wpisujesz w grze ;]?

w d*pie anie na kompie..

ehh.:)

Opublikowano

C:/Nexon/Combat Arms EU/ Profiles/ Player - usuń zawartość pliku

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Opublikowano

klikasz " zapamietaj " i gdzie to sie zapisuje

boze zapamietane ID jest na kompie juz ci to napisalem wiec sie ILoveVomit nie spinaj i nie madruj ze u nich na serwie bo to jest smieszne ;] piecu i bebson dobrze napisali

-Ushio.png
Opublikowano

haha i co z tego że napisali gdzie jest ? spróbuj to rozkodować...to Ty się nie ośmieszaj...swoje ID prędzej znajdzie przeszukując cookies na stonie CA tak jak by chciał sprawdzić dat, e mail i imiona ;)

ehh.:)

Opublikowano

haha i co z tego że napisali gdzie jest ? spróbuj to rozkodować...to Ty się nie ośmieszaj...swoje ID prędzej znajdzie przeszukując cookies na stonie CA tak jak by chciał sprawdzić dat, e mail i imiona ;)

potwierdzam nie osmieszaj się

ponieważ są do tego programy

1 z nich to znany Notepad.. wystarczy wgrać aktualizacje

Opublikowano

u Nexona na serwerze najprawdopodobniej ;)

HAHAHA! To mnie rozwaliło xD!!!

Myślisz że nexon ma miejsce na takie pierdoły.. zaraz poszukam bo kojarzę gdzie to jest

To masz normalnie w folderze!! a nie u nexona..

@Edit

F:\Program Files\Combat Arms EU\Profiles\player

Wydaje mi się że to.. zaraz wypróbuję ale nie licz że szybko odpisze bo mam helikopterek w głowie xdd

@Edit

Tak jak myślałem.. jak usuniesz plik .txt player to usuwa ci wszystkie ustawienia w ca ;]..

Zapisane id, głośność muzyki i efektów dzwiękowych.. A nie kurw* u nexona XDDD! haha nic mnie bardziej nie rozwaliło..

Jak nie robiłeś nigdy z jakimś serverem albo nie masz jakich kolwiek doświadczeń z informatki (nie mówie jak włączyć painta) to sie nie wymądrzaj..

Nexon te wszystkie konta.. jaki level.. gp, nx.. to jest zapisane w plikach txt na kompie służącym jako server dedykowany.. ;]

Ale takie coś jak twoja nazwa xD.. Po przejściu przez procesy startowe do logowania w ca woglule nie jest nam potrzebny internet xD tam działa tylko twój komp.

@Edit

Teraz czytam resztę tematu.. I faktycznie z tym to każdy by miał problem bo to jest zapisane za pomocą działań matematycznych tak samo jak wszystko w znanym wam programie Microsoft World.. ;] (dla ciebie kretynku żebyś potem nikomu nie zmyślał :D nie mówie o tym co my piszemy.. tylko to jak jest PROGRAM zapisany i wszystkie figury itp..)

@Edit

Hah.. daj mi ten plik to spróbuję XDD.. mi sie chyba udało coś od czytać z mojego.. Znalazłem 3 litery z mojego nicku xD

Tylko napisz mi pierwszą literę nicku albo co pamiętasz to popróbuję.. nie gwarantuje że mi sie uda;]

Ale chwila.. bo posłuchałem co on mówił sie pogubiłem a nie myśle teraz trzeźwo że tak powiem.. Co potrzebujesz zrobić/uzyskać..?

Sprzedam sprzęt muzyczny!! (Dystrybutor "Beskidzkie Centrum Muzyczne" oraz mogę pomóc w wyborze instrumentu/sprzętu..;])dlametalav2.png

Opublikowano

Tak panie MetalMan ale kolega z ranga CSM4 ma racje bo jest dosiwadczony i naprawde te pliki sa zapisane u nexona wowowowowo !!! :DX:D:D:D:D:DxDXDXD

Nie wiem nieznac sie na takim czyms a sie koles wypowiada w temacie. MetalMan wytlumaczyl wszystko tak jak reszta osob piszaca w tym temacie ;)

-Ushio.png
Opublikowano

id nie zapisuje sie w bazie nexona tylko na twoim kompie w pliku konfiguracyjnym combat arms...a po drugie po co ci to wogole potrzbne przeciez to do niczego nie potrzebne...

Opublikowano

Autor otrzymał lokalizacje, w której znajduje sie ID

C:/Nexon/Combat Arms EU/ Profiles/ Player

Tak jak to napisałem na początku, więc nie ogarniam jaki jest sens waszej rozmowy. Wystarczy że wyczysci ten plik i wszystkie ustawienia wraz z ID'em zresetują się

Na tym powinniśmy zakończyć tą dyskusję

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...