Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Złodziej kont!

Misha998

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka. Mam taką małą prośbę. Jeden typek o niku w grze Ruben (skype Fat4llity bądź Fat4liity) ukradł mi konto do Ca, przez keyloger. Mój nick w tamtym koncie to "songoten77".Tj. maj2, było sporo gp i permów, ratio 1.43, dość dobre konto, więc mi trochę szkoda :/ Proszę jak kto może reportujcie go, żeby te konto zostało zbanowane.

[NTL] Nocturnal WoT pro clan!!!

Opublikowano

Hmm... Mogą go zbanować za współdzielenie konta.Chodzi tutaj o logowanie z różnych IP,bo innego wyjścia nie widzę .

A nie masz danych do odzyskania konta ?

9368_gold.png

Opublikowano

Zmień hasło w kącie jak masz dane..

Pewnie gp poszło sie je*** a jak gość jest złośliwy to może i posprzedawał albo usunął permy..

Ale..! Czy on ci zmienił hasło albo coś? (czy masz dostęp do konta..?)

Sprzedam sprzęt muzyczny!! (Dystrybutor "Beskidzkie Centrum Muzyczne" oraz mogę pomóc w wyborze instrumentu/sprzętu..;])dlametalav2.png

Opublikowano

co za czosnek to szczyt glupoty ludzkiej po co dajesz przesylac jakies pliki na swoj komp serio jak mozna byc takim idiota jestes sam sobie winny wiec jak nie znasz maila zeby zmienic haslo to mow koncie bb ;]

-Ushio.png
Opublikowano

@ 2x up

Ta za takie cos dostaje sie warna, dobrze ci tak

@topic

Jedyne co możesz tera zrobic to zmiana hasla, usuniecie keyloggera i granie dalej bo nexon ci nic nie odda.

beznazwygr.png

Opublikowano

co za czosnek to szczyt glupoty ludzkiej po co dajesz przesylac jakies pliki na swoj komp serio jak mozna byc takim idiota jestes sam sobie winny wiec jak nie znasz maila zeby zmienic haslo to mow koncie bb ;]

Jest w tym troche gorzkiej prawdy.Spróboj za wszelka cene odzysku konta na rozne sposoby jezeli sie to nie uda pisz do Nexona o zbanowanie konta.

Możesz wejśc chyba na swoje konto? Wtedy przyhackuj ban murowany

Usunąc keyloggera sie da troche skomplikowane ale sie da usuwałem są tutki w necie

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

Hmm... Mogą go zbanować za współdzielenie konta.Chodzi tutaj o logowanie z różnych IP,bo innego wyjścia nie widzę .

A nie masz danych do odzyskania konta ?

Naprawdę można dostać bana za dzielenie konta? Bo ja kurcze gram razem z kolegą na jednym koncie i władowaliśmy w nie sporo kasy.. Czy to jest niebezpieczne?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Kurde jak nexon moze dawac bany za granie na innym kompie, bo przeciez jakby normalny komp by padl to siadasz na inny, chyba logiczne.

Masz tu spis za co mozna dostac bana.

http://www.mpcforum....slated-by-omek/

Można dostać za to bana to jest 4 punkt Omka spisu, jeśli nie masz dowodu to go nie zbanujesz, ale jak znasz Login, Datę urodzenia i email to możesz konto odzyskać.

Opublikowano

pasów nie znam, zmienione. nie da rady zmienic hasła. chodzi mi tylko o to zeby te konto zostalo zbanowane. wiem ze to moja wina, TRUDNO. Pytam sie co mozna zrobic teraz zeby on zarwal bana?? Bo chyba jak z kumplami bedziemy wysysac raporty to i tak to nic nie da, nie??

[NTL] Nocturnal WoT pro clan!!!

Opublikowano

pasów nie znam, zmienione. nie da rady zmienic hasła. chodzi mi tylko o to zeby te konto zostalo zbanowane. wiem ze to moja wina, TRUDNO. Pytam sie co mozna zrobic teraz zeby on zarwal bana?? Bo chyba jak z kumplami bedziemy wysysac raporty to i tak to nic nie da, nie??

Bezsensowne raporty nic nie dadzą.Pisząc do nexona po przemyśleniu tez nic nie zdziałasz to np. jakbym napsiał zbanujcie PiecuPL bo to moje konto więc odpada... zapewne on będzie na tamtym koncie grał normalnie nie masz możliwości wejścia na konto to nic mu nie zrobisz.Uważaj na keyloggera skasuj go zeby ci nie podbierał passów do czegoś innego przypadkiem.

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

Poprostu napisz im ze koles ci ukradl konto zmienil passy i nie potrafisz nic zrobic bo niemasz takiej mozliwosci i zmienic hasla. Napisz im twoje IP (IP rejestracji konta) to bedzie dowod jezeli napiszesz posta z tego samego IP co zarejestrowane jest konto i powiedz ze teraz koles gra z innym IP bo u siebie na koncie. Ja kiedys mialem podobny problem tylko w innej grze i odzyskalem tak konto podali mi passy itp a jak nie pomoze popros o zbanowanie konta za multikonto.

PS. znasz maila i passy do maila?

-Ushio.png
Opublikowano

Napisz im twoje IP (IP rejestracji konta) to bedzie dowod jezeli napiszesz posta z tego samego IP co zarejestrowane jest konto i powiedz ze teraz koles gra z innym IP bo u siebie na koncie. Ja kiedys mialem podobny problem tylko w innej grze i odzyskalem tak konto podali mi passy itp [...]

istnieje takie coś jak zmienne IP więc jeżeli takie ma to nie da rady im go podać, po 2 nawet stałe IP zmienia się po jakimś czasie więc akurat jemu mogło się już zmienić od czasu gdy zakładał konto...to nie jest "inna gra" tylko Nexon i nie poda Ci passów choćby nie wiem co...

ehh.:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...