Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

usunięcie sterownika

Abraxas

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem ponieważ ostatnio kupiłem nową karte sieciową i chciałem odrazu zainstalować do niej sterownik tylko że ja najpierw włożyłem karte sieciową do gniazda PCI a potem płytke ze sterownikiem potem sie dowiedziałem ze tego nie można zrobić ponieważ potem się już nie da zainstalować sterownika bo system coś tam sam zrobił i jak chce zainstalować to wyskakuje mi okienko że już są zainstalowane sterowniki a nie są :/ ( wiem troche to pogmatwane )

i teraz pytanie jak to wszystko cofnąć odrazu postanowiłem przywrócić system o kilka dni wcześniej i to się powiodło ponieważ kilka plików które oststnio dodałem to nie było ich lecz gdy próbuje znów zainstalować ten sterownik to znów wyskakuje mi okienko że jest zainstalowany ten sterownik

i co w tej sytuacji można zrobić??

z góry dziękuje za pomoc

pozdrawiam

Opublikowano

sterowniki instaluje sie PO zamontowaniu, jeśli nie instaluje to system ma

źródła twoich informacji lubią przesadzać i niech się jeszcze pouczą bo w ten sposób instaluje się tylko drukarki

zresztą sterownik można zmienić w każdej chwili na dowolny, widocznie ten na płytce jest stary

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

fajnie kupiłem karte sieciową 1 tydzień temu i nie wierze w to że są tam stare sterowniki

a jak potem przeczytałem w instrukcji obsługi jak BYK pisze że się nie wkłada karty zanim sie nie zainstaluje sterowniki ( chcesz ci podeśle skana) i jak włożyłem płytkę to też pisało że nie można wkładać tylko było juz za późno

no właśnie co jest dziwne wiem że sterownik da się zaminić w każdej chwili tylko że problem w tym że go nie ma

daje na menadżera urządzeć i nie ma tam nigdzie nic o karcie sieciowej

gdyby to takie wszystko było to po przywróceniu systemu sprzed miesiąca wszystko powinno być ok

Opublikowano

weź żesz sobie odpuść, niektóre sterowniki nie zainstalujesz jak nie ma urządzenia zamontowanego w systemie , jak ci działa to powinno widac albo widać jako nierozpoznane

nie każdy system przyjmie stare sterowniki te co masz pewnie są jak napisałem ZA STARE albo nie pasują do wersji systemu

napisz :

czy w ogóle widać karte sieciową ( daj najlepiej screna z menedżera urządzeń )

co masz za system

jaka karte masz jeszcze lepiej jak odczytasz numer chipseu na niej

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...