Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Lag nie wiem co to...

eXciting

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam gdyż mam ponownie problem... bf prosi mnie już tylko o update NVIDIA drivers. co to jest? bo sterowniki do karty graficznej aktualizowałem mam rosyjską wersję tej gry. dodaje załącznik tak to wygląda u mnie i nic się nie pojawia dalej. na mp czarny ekran :((( pomocy!! albo lepiej link

http://imageshack.us/content_round.php?page=done&l=img845/4489/bf3dr.jpg&via=mupload&newlp=1

battles,proportional,340,200,6225877d2ed23f520fbebcba3d674148.png

Opublikowano

Aktualizowałem już kartę graficzną. Wczoraj teraz mnie prosi o aktualizacje NVIDIA drivers. W tym błędzie jest napisane jaką wersję mam a jest to : NVIDIA GeForce driver version 257.21, a mam aktualizować na wersję 285.38 . Pobrałem to już. I mam odinstalować nvidia drivera w panelu sterowania a potem reset, potem driver sweepera wyczyścić? Tylko które to będzie bo jak wczoraj stery do karty to było NVIDIA display. a mam do wyboru NVIDIA PhysX, NVIDIA Chipset, no i display.

Tak wersję mam oryginalną z allegro Rosyjską. Oczywiście spolszczenie i wszystko w regedit robiłem. Więc driver sweeperem przy odinstalowywaniu NVIDIA drivers, któreś się wybiera tak jak przy karcie graf. czy działa to tylko na takiej zasadzie odinstaluj zainstaluj. Czy też może mam od razu instalować bez żadnego uninstalla?

Windows Vista Home Premium oryginalny system. Wszystko mi na nim działa .

Ściągnąłem to jak będzie wszystko działać założę temat. Jak ktoś takie coś miał co zrobić :)

Gdy odpalam multi jest czarny ekran i słychać tylko polskie dialogi...

Dalej to samo wszystko zaktualizowałem co jest ?????

battles,proportional,340,200,6225877d2ed23f520fbebcba3d674148.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...