Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

OwnCraft [RPG][24/7][Dedykowany][Miasta][No-Premium]

AJAW98

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bardzo spodobala mi sie Historia !

z checia zagram

Nie zależy mi na twojej opinii o mnie , skoro nawet mnie nie znasz :)

ForceKid

87016652.png

Opublikowano

daj ip serwera

Nie zależy mi na twojej opinii o mnie , skoro nawet mnie nie znasz :)

ForceKid

87016652.png

Opublikowano

Historia naszego miasta...

"I tak to sie wszystko zaczeło, zaatakowało nas o wiele silniejsze miasto.

My byliśmy rozbudowani w budynkach ale niestety naszą armia nie była śilna. maslo maslane

Lecz teraz za to zaczynamy od nowa, Bug nam dał drugą szanse. vhyba BÓG

Część z nas zbuduje nowe miasto i zacznie zyć od nowa.

Więc wybierz swoją droge, droge wędrowca i zyć na swoją ręke, albo być obywatelem.

Ty napisesz reszte swojego przeznacznia!"

*Historia oparta na faktach oprucz końca. (nie żartuje) oprÓcz

Jak już opisane wyżej w naszej histori to mozesz wybrać swoje przeznaczenie.

Mozesz zostać wędrowcem i nie mieć stałego zamieszkania i mozliwe ze za małą opłate jakieś miasto Cię przyjmię na jedną noc.

Są oczywiśćie minusy byćia wędrowcem takie jak że nie możesz uzywać magicznego czaru aby zaczarować swoje drzwi i skrzynie lecz

za jakąs drobną cene możliwe ze mury twojego domu zostaną zaczarowane magiczną ruszczką i nikt tobie go nie zburzy. RÓŻczka

Nie zapomnijmy o obywatelach którzy mogą kupić promocje na wyszą range za odpowiednią cena i płacić podatki.

Tak dobrze słyszeliśćie podatki, trzeba płacić podatki.

To nie są łatwe czasy każdy muśi utrzymać swój dom i rodzine.

Lecz jeśli masz wyszą range w twoim mieśćie to także płacisz mniejsze podatki co z czasem może się zwrócić, ale czy napewno zostaniesz w tym

mieśćie na taki czas?

To te rzucajace sie w oczy bledy...

Jak juz robicie "historie" to przynajmniej bez bledow ....

Opublikowano

Po 20 i gdzie IP?...

A69JQBD.png

Lastivia s2 | Szaman Smok   |   Shatan  |  60 | CannabiS | Shinsoo | Sprzedam!

Moyes | Szaman Smok | Shatan | 75+ | Salvation | Shinsoo | Off

Opublikowano

23 już za nami a po ip nawet śladu nie ma :angry:

Nudzi mi się i jeśli ktoś chce pogadać o serwie i przyjaźniach na nim oraz o innych tego typu rzeczach zapraszam do pogadania na gg:

39197950

lawsig_by_tomboyx98-d6t8ri0.png

Opublikowano

przepraszam bardzo ale ten za przeproszeniem poj..... gosc ktory zhackowal znowu sie wlamal i usunol :( prosze kasowac temat

34yxnh5.jpg

Opublikowano

zmienilem ale i tak caly czas, a hostingu nie moge teraz przerwac bo jak. tam gdzie ja jestem to jest dupa wiec zmieniam na

sored.pl

34yxnh5.jpg

Opublikowano

jakie jest ip?

♠° SkyWaY °♠

Dawaj Plusa Nie bądz BuFu +

Opublikowano

Odrazu uprzedzam ze na serwerze panuje jakiegoś stopnia kultura co oznacza że nie wolno używać słow jak wtf ;lol ;omg

A można używać 'wow' [czytaj: łał] ? Paradoksem jest, że osoba, która nie potrafi napisać "Bóg" mówi o kulturze. lol_ lots of laugh_ dużo śmiechu - jeśli to jest brak kultury, to chyba osoba pisząca powinna się wrócić na lekcje o etyce i zasadach moralnych. OMG_ oh my God_ o mój Boże - rozumiem, że takie przeklinanie jest niechrześcijańskie, dlatego jest zakazane ? -Racja! Powinniśmy mówić stosowne hasła takie jak "motyla noga"; "do stu piorunów"; "psiakrew". WTF_ what the flower_ co do kwiatka - może to i dziwne, ale w UK młodzież żartobliwie sobie właśnie tak tłumaczy ten skrót, więc shut up. Reasumując: zamiast do komputera lepiej do psychologa.

Jaki poziom może mieć administracja, która nie potrafi napisać "Bóg"; "oprócz"; "na pewno" ? Słowa nie wspomnę o przecinkach, których stawiania uczą w podstawówce.

'But it's been no bed of roses no pleasure cruise
I consider it a challenge before the whole human race
And i ain't gonna lose
'

WTF ?! To nie jest reklama... Klikaj!

b234x60.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...