Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[problem][1.8.1][serwer]

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siemka jestem nowy na forum , i mam problem , ale odrazu pzeprosze za orto , nie chce mi sie na mozilli pisac :P

a oto moj problem : potzeboje plikow serwerowych , najlepiej bukkit ale nie wymagany , na wersję 1.8.1 ale

muszą się tam znajdować mody , zeby uatrakcyjnic gre :) , i to odnosi się do modow : Industrial craft , build craft , mo creatures , planes mod , ww2 guns , i moze jeszcze pare innych fajnych zeczy , piszcie jakbyscie pzypomniali sobie jakis fajny mod na multi , ,

i moja prosba to , zkompletowac takie pliki serwerowe , mody ktore muszom byc : industrial craft , Build craft , reszta to moze byc lecz nie musi , za pomoc ktora okaze się pomocna xD jest nagroda , + i inne , zobaczę do będzie dalo się zrobić i oczywiscie moja wdziecznosc :) jezeli ktos z was mialby takie pliki prosilbym o link na pw lub w temacie , na minecrafcie się znam itp etc , ale nie umiem wgrywać modow na multi , za pomoc oczywiscie jak juz pisalem nagroda , mam tez tu kolegow wiec mogę polecic tom osobe ktora pomoze im a oni + :) , piszcie ,

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...