Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Telefon + Głośniki 5.1

JaGud

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Może nazwa tematu nie jest aż tak dokłada ale mniejsza z tym. Otóż posiadam właśnie takie głośniki marki tracer (dokładnego modelu nie pamiętam, a opakowania od nich nie mam, na samych głośnikach też nic nie pisze) i chcę podpiąć je pod komórkę, obecnie mam podpięte tylko 2 kabelki poprzez przejściówkę mini jack 3,5 mm, bez Subwoofera i głośnika centralnego, same boczne. Tutaj pojawia się pytanie, model komórki to SE Live with Walkmen, czy jest szansa, że komórka może się "spalić"?

Opublikowano

jak ją podpalisz to ci się spali na pewno

a od czego ma się spalić , skoro podłącza się do telefonów słuchawki i inne urządzenia to co szkodzi podpiąć głośniki

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

Najlepiej podłącz 8.1 i sprawdź. :P

Od czego ma się spalić, skoro ludzie podłączają przeróżne głośniki, i nikomu z moich znajomych nic się nie spaliło.

Opublikowano

Nic się nie spali, przecież głosniki są pod prąd podłączone więc nie czerpią energii z telefonu. Jeśli podłączysz normalnie głosniki to mimo wszystko z telefonem się nic nie stanie. Jak będzie miał za mało siły po prostu zauważysz to albo głosniki będą słabo grać albo Ci będzie mrugać ekran, ale na pewno się nie spali.

dsay1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...