Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PROJEKT] Masz krótkie pytanie? Napisz je TU.

Opal

Co ty na to?  

20 użytkowników zagłosowało

1. 1. Podobasz mi si? - nie spierdol tego.

• Tak
      8
    • Nie
      12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Uważam, że tworzy się masa niepotrzebnych tematów, które można tak naprawdę sprecyzować w jednym teście. Chciałbym ten temat założyć tylko i wyłącznie związanych z grą, jej mechaniką, a nie problemów z działaniem. Tu pytanie nasuwa się do moderatorów, czy jesteście w stanie podpiąć temat w których mogli by odpowiadać tylko i wyłącznie doświadczeni gracze, nie mówię tu o hajtach z 30 lvl wbitym w 2 miechy tylko z naprawdę kawałem doświadczenie. Odpowiadając na pytania typu, podajcie mi build do tego i owego, czy uważacie, że ten premade ma sens, jak wybić się z hell elo, i tak dalej i tak dalej.

Opublikowano

Pan z dylematem tutaj.

Opal ,nie podobasz mi się(bo gejem nie jestem) ,w takim razie ,czy mam zaznaczyć opcje NIE?

Pyt 2:

TAK!

"Tłum nie rozumie, tłum się nie interesuje, tłum jedynie podąża, tam gdzie kieruje się orszak"

Opublikowano

pyt1. - idiotyczne

pyt2. kto to jest Farex ?

Hmmm wątpię żeby to cokolwiek dało jak i tak pewnie znalazły by się osoby które i tak zakładały by zbędne tematy , a co do "budowy" championów , polecam "mobafire" , mnóstwo róznorodnych build'ów oceniane przez użytkowników , na prawdę bardzo dobra strona , POLECAM! . Wystarczyłby odnośnik do tamtej strony i sprawa załatwiona :)

oficjalnelogo.png

Opublikowano

Opal w pewnym sensie się z tobą zgadzam i cenię twe ogromne doświadczenie jeśli chodzi o LoL'a

ale z drugiej strony takie rozwiązanie nie może zostać wprowadzone bo zabiło by ono nasz dział.

W ostatnich 6 msc kilka gier spadło do "Inne FPS/MMO" właśnie też trochę przez takie tematy o wszystkim.

Ruch bowiem w takich miejscach zamierał, nie było tematów czyli mniej osób pisało, widziało sens wchodzenia do działu.

A wyciągnąć grę z "innych.." jest trudno bo praktycznie nikt tam nie zagląda.

Kolejna sprawa, że takich osób jakie chcesz by się w tym temacie wypowiadały jest niewiele i można ich zliczyć na palcach jednej ręki.

Nawet sam jako moderator się do nich nie zaliczam tak naprawdę i otwarcie to przyznaję.

No i powiedz mi jak "rozkazać" by w takim temacie wypowiadały się tylko takie osoby jak chcesz?

Banować? To mija się z celem i jest kompletnie absurdalną metodą.

Wolność słowa jest konstytucyjnie zapewniona i każdy ma prawo do własnych poglądów / zachowań / sposobu postępowania w granicach rozsądku oczywiście.

Musiałbyś te kwestie jeszcze bardziej doprecyzować i wtedy kto wie?

A to drugie pytanie jest trochę nie na miejscu, naprawdę..

Jeśli macie jakieś zastrzeżenia to od tego są "sugestie dot. forum" czy pw do moderatora / gm z wyjaśnieniem ocb.

Takie podchody jak powyżej i wzajemne dogryzanie nie są fajne..

@UP:

Solomid tak, mobafire ssie.

1373662483-U83583.png

Opublikowano

ja wołałbym temat w którym pojawiały by się najlepsze buildy dla danej postaci.

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

ja wołałbym temat w którym pojawiały by się najlepsze buildy dla danej postaci.

Wtedy te "poradniki" były by bezcelowe.

Btw.

Czemu tamto usuneliście?

"Tłum nie rozumie, tłum się nie interesuje, tłum jedynie podąża, tam gdzie kieruje się orszak"

Opublikowano

Nie rozumiem jednej rzeczy. Czy w tym temacie było coś na temat mojej osoby?

Właśnie też tak czytam i nic do ciebie nie ma xD

Ale jak ciebie można nie znać najbardziej wkurzający kid ( wcześniej) :PP

@Top

Ok ale nie jakies nooby które myślą że są kimś ( ja też xD )

Opublikowano

Kiting to atakowanie przeciwnika tak że on Ciebie nie może zaatakować.

Takie nękanie.

Podbiegam->Uderzam->Uciekam

ahril33wis.png

171-4841-ubda1538.gif

Robię userbary!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...