Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema.Otoz wczoraj dostalem bana od mlodego na konto Dretwejaja...napisal ze powod to spamer...tylko teraz jestem bardzo ciekawe..gdzie do kurwy nedzy ja spamowalem ?? co ze niby napisalem close topic plz i juz ban ? wchodzi taki ciul raz na jakis czasi mi tu kurwa za jeden post wpierdala bana...no to jest do chuja waclawa niepodobne...niech mi ktos poda przylad gdzie spamowalem ? ... najlepiej zeby wypowiedzial sie tu mlody albo inny Admin...

Pozdro Dretwejaja ;]

Opublikowano

Myślisz ze komuś się chce wysłuchiwać Twoich żalów, i jeszcze pokazywać Ci gdzie spamowałeś? mylisz się =))

Następnym razem pomyśl... piszesz jak reszta kidów "pl0ws kloset topik! banana mu" xO. Poza tym to ban na 24godziny, masz co przeżywać. No i jeszcze co to za nicki? według mnie to było jeszcze bardziej słuszne^^.

O akurat znalazłem słowa Mlodego^^:

Spam jest jednoznaczny z tym ze robisz balagan, a ten punkt to tez lamanie regulaminu. Mysle ze w takim wypadku nie ma co sie wiecej rozpisywac, poniewaz jesli ktos spamuje osobiscie tez wpisuje poprostu "SPAM". Na to pytanie powinienes sobie wtedy sam odpowiedziec gdzie spamowales. Taki powod jest jak najbardziej na miejscu poniewaz pomimo tego, ze ktos cie upomnial naklania Cie jeszcze do tego abys pomyslal i wyciagnal wnioski gdzie to zrobiles, a to tez sztuka nieprawdaz? wink.gif

Szczególnie ostatnie zdania, powinieneś wziąć sobie do serca ;) .

Opublikowano

boshe...jak ja nawet nie dostalem ostrzezenia tylko bana odrazu...a konto mialo zostac odblokowane dzis o 11.27 a caly czas jest blocked....