Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PROBLEM]Komputer nic nie włączy...

KubereK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

HELP ME !

Mam taki problem z kompem.. otóż za próbą otwarcia KAŻDEGO pliku/ikonki/jakiegoś gówna wyskakuje komunikat :

System Windows nie może uzyskać dostępu do określonego urządzenia, ścieżki lub pliku. Możesz nie mieć odpowiednich uprawnień, aby uzyskać dostęp do elementu.

Help me! Internet uruchomiłem w jakiś hu**wy sposób... Please pomóżcie ! ! !

............

Opublikowano

tryb awaryjny , jeśli można przeskanować antywirkiem , jeśli nawet ten nie działa to najprościej reinstal

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

hmm dziwne... Pierwsza moja myśl to że miejsce ( fizyczne ) tam gdzie były pliki nie jest podłączone albo to był tylko skrót miał on w sobie ścieżkę do elementu który został przeniesiony...

Ale czego konkretnie nie możesz otworzyć.... mój komputer możesz ?? np. Dysk C ?

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Opublikowano

tak się zachowuje system jak zmienione zostały prawa administracyjne dla konta , można spróbować otwierać programy jako administrator , ale naprawa w poledicie ( policy editor ) troche czasu by zajęła. głowne objawy działania wirusa albo uszkodzonej części rejestru odpowiadającej za prawa użytkownika

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

Pewnie bawił się rejestrem windows, próbował zmienic wyglad windowsa na inny, czyscil kompa super programami czyszczacymi -.-. No i masz babo placek. TEraz ma wielki gówniany problem.

Spróbuj przywrócić system do stanu kiedy działał. Jeśli nie masz to naprawa rejestru albo format.

jqeuR.png

Opublikowano

Hmm naprawa rejestru?? Opiszesz dokładnie??

Nie nie bawiłem się żadnymi programami ;)

Jedyne co to CCleaner ale go używam od dawna.

Zainstalowałem Internet Explorer zrestartoiwałem kompa i BACH ! Jest to.. gdybym wziął płytkę Windowsa XP dał do napędu odpalił to by mi się od nowa Windows zainstalował bez kasowania all programów i gier? Jest dużo gier a znów pobierać te "apdejty"...

............

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...